#BlogXMas - DIY: Pebermynte FodSalt

Jeg elsker at lave mig et varmt og velduftende fodbad her om Vinteren, og nu hvor det er Jul, så skal det selvfølgelig være indenfor det tema også. Og jeg elsker at drikke varm kakao med pebermynte-stokke i, så min fodsalt skulle også være med pebermynte. Den fodsalt jeg har fået lavet vil jeg dele med jer i dag.

Ingredienserne I skal bruge ser I her på billedet. Jeg har noget groft salt som jeg har tilsat lidt blå frugtfarve, noget bagepulver, pebermyntete-poser, pebermynte olie og et lille glas med låg. Jeg har blandet tingene lidt på øjemål, men det er ca. 1 kop salt, 1/4 kop bagepulver, en pebermyntete-pose og 8-10 dråber pebermynte olie. Det mixes så sammen og hældes over i det udvalgte glas. Og så har man en lækker fodsalt som er perfekt til et lækkert fodbad.

Jeg har også valgt at gøre lidt ud af dekorationen af glasses. Jeg har tilføjet en sløjfe i noget silkebånd, et lille mærkat og så et par snefnug-klistermærker. Super fint, og faktisk også en perfekt lille Julegave, hvis man står og mangler idé til en. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)