Hvad fik jeg i gave på min fødselsdag?

Jeg fik aldrig vist jer hvad jeg fik i gave på min fødselsdag. Normalt gør vi ikke ret meget i fødselsdage i min familie, men min søster og de gamle havde alligevel valgt at købe lidt. Og det varmer virkelig. Men jeg fik ikke kun gave fra dem. Jeanette havde igen i år fundet noget til mig, som hun havde med da hun kom ned til mig. Hun er sku en skat! Tak!

Af min søster og forældre fik jeg bogen "I Mørket" af E.L. James, som jeg har ønsket mig siden den udkom. Jeg fik den aldrig købt så det var dejligt at de valgte at give mig den. Derudover havde de købt en lanterne der ligner en ræv. Den er godt nok mørkeblå, men det gør mig ikke noget. Det ville dog have været perfekt hvis de havde kunne finde den grønne i stedet for, men den blå her er også fin. Og så var der også en af disse store gaveæsker med chokolade. Mmmm... Jeg har ikke fået taget hul på den endnu, men det kan være at den skal tages frem når jeg skal hygge med sæson 2 af "13 Reasons Why" i weekenden. :P

Af Jeanette fik jeg to bøger. Yaih! Den ene havde jeg godt nok i forvejen, så den måtte jeg ned og bytte. Desværre havde de ikke nogle bøger hjemme af samme forfatter, så jeg fik bestilt en hjem, som jeg så skulle ned og hente i dag. Men jeg kunne ikke få den alligevel, medmindre jeg ville betale 200 kr oveni det tilgodebevis jeg havde fået. Hvad fanden er det for noget pis? Det kunne de godt have fortalt i sidste uge da jeg var nede med bogen. Så jeg fik desværre ikke endnu en bog af samme forfatter, men måtte gå deres tilbudshylde igennem for at finde en helt anden. Valget var nemt nok for der var kun én bog der ikke var en del af en serie eller en jeg i forvejen havde. Så jeg er spændt på om den så overhovedet er god.
Men jeg har da fået "Min Mands Hemmelighed" af Liane Moriarty af Jeanette og så har jeg selv måtte vælge "Verdens Heldigste Kvinde" af Jessica Knoll. Jeg var jo ret glad for bogen "Store Små Løgne" af Liane Moriarty, så jeg var glad for at få nogle flere af hendes - eller én mere i hvert fald. Så må vi se om jeg kan finde flere på et senere tilbud når de også er på tilbud og
de er til at få fingrene i. Og så er jeg spændt på den anden her. Tak fordi du igen i år valgte at købe lidt til mig Jeanette. ;)

Tak for gaverne! Det varmer når nu man normalt ikke plejer at få noget. Eller ikke har fået det i mange år forinden. Og selve dagen var som sagt rigtig god. I kan læse om den her. Jeg har selvfølgelig også købt lidt til mig selv, og noget af det vil løbende komme på bloggen. ;) Så det kan I se frem til. Nu vil jeg smutte. Altanen kalder efter en lang dag med møde og en tur igennem byen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)