Jeg har modtaget lidt nye udklægnings- og SFX-sager

Produkterne er venligst tilsendt af Partyking.dk til anmeldelse.
Som nogle af jer nok ved, så er jeg ved at udvide min samling af SFX-makeup, da jeg gerne vil prøve at lege noget mere med det og skabe nogle vildere makeup looks. Jeg er konstant på udkig efter noget jeg kan se kunne være brugbart for mig. Derfor blev jeg også ret glad da Partyking.dk kontaktede mig og spurgte om jeg kunne være interesseret i at anmelde nogle af deres ting. De har nemlig SFX produkter! Og de havde lige præcis nogle af de ting jeg har været på udkig efter.

Derudover havde de nogle andre ting jeg længe har tænkt på at ville købe, så dem fik jeg også lige med hjem. Det er ikke alt der lever op til mine forventninger, men det skal nok blive sjovt at skabe lidt looks med det alligevel. Så hold øje med bloggen. :D Der vil dukke lidt kreative looks op i løbet af de næste par måneder. Og jeg vil klart anbefale jer at give Partyking.dk et kig. Der er så mange fede ting og alt hvad man kunne tænke sig til karneval, Fastelavn, Halloween eller andre større fester. Jeg skal helt sikkert selv have købt nogle flere ting derindefra på et tidspunkt. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)