Glædelig Sankt Hans alle sammen!

Jeg troede ikke at jeg ville komme til at opleve et Sankt Hans bål i år, men vi fik heldigvis fjernet forbudet for båltænding, så i aften stod den på hygge nede ved havnen. Det var røv koldt inden det blev tændt, men da vi stod i skæret fra flammerne var det dejligt varmt. Jeg kunne sagtens have stået dernede indtil der kun var gløder tilbage, men jeg var ikke alene dernede og jeg tror ikke de andre var interesseret i at stå der særligt længe. Havde jeg været på cykel kunne jeg sagtens have stået et par timer, men tja. Det var nu alligevel rart at komme hjem i varmen.

Min Søster er på Fyn denne weekend så derfor har den stået på familie-hygge nede hos de gamle det meste af dagen. Lækker mad og en tur forbi de forskellige genbrugsbutikker. Jeg har fundet nogle flere af mine rammer til min fotovæg, så jeg skal igang med at DIY'e dem så de passer ind. Derudover har jeg selvfølgelig også fundet lidt andre ting. Jeg elsker at gå på genbrugsjagt.

Nu er jeg dog klar til at gå i koma inde i sengen. Har en lidt lang to-do-liste til i morgen, så må hellere se om ikke jeg kan få indhentet noget af al den søvn jeg ikke fik i nat. Håber I andre har haft en hyggelig dag og fantastisk aften. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)