Jeg har testet en Panasonic Epilator igennem Buzzador

*Reklame* | Produkterne er blevet tilsendt til test igennem Buzzador. Dette er mine egne meninger.
Jeg har holdt lidt igen med at tilmelde mig de forskellige kampagner, som Buzzador har sendt ud det sidste års tid, men da de søgte testere til en epilator sendte jeg straks en ansøgning. Jeg har ikke rigtig set nogen grund til at teste de forrige produkter, men denne epilator kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve. Jeg har nemlig problemer med shavere så længe jeg har psoriasis på benene, under armene og andre steder hvor jeg gerne ønsker at fjerne hår. Det er et blodbad hver gang fordi barberbladene får fat i mine psoriasis pletter og får revet store stykker hud af. Derfor gør jeg ikke så meget i det længere og jeg hader det. Men det kan jeg ændre på nu.

Med denne Panasonic ES-EL8A Epilator kan jeg nemlig fjerne hår uden at min psoriasis bliver revet op og begynder at bløde. Det er så rart! Og så føles mine ben faktisk mere bløde efter brug af denne end de gør når jeg bruger en shaver. Det fede ved denne er også at den er dejligt bred og kan bevæge sig 90° så den kan følge kroppens former. Så man skal ikke være bange for at komme til skade, som man jo skal passe på med en shaver. Man kan bare presse den ind mod huden og lade den følge formerne uden problemer. Så lækkert og den er super nem at bruge. Jeg er stor fan! Og jo det er ikke helt smertefrit, men jeg synes det er så minimalt med smerte at det ikke er noget særligt. Jeg har i hvert fald ikke problemer med at bruge den.

Den kan også bruges i badet, men det har jeg ikke turde endnu. Jeg har altid været meget usikker med at bruge elektroniske produkter under bruseren, men det kan godt være at jeg skal prøve det en dag. Men det er sku rart at man kan gøre det "tørt" også. At man ikke nødvendigvis skal i bad for at kunne få barberet ben. Det er en af de ting der tiltrak mig ved denne.

For at det ikke skal være løgn, så er der faktisk flere funktioner i denne lille sag. Ikke nok med at det er en epilator, så følger der flere forskellige hoveder med så man kan bruge den til andre ting også. Fantastisk! Det var jeg faktisk ikke klar over.

Der er som sagt epilatorhovedet og en lille skåne-hætte til de mere følsomme områder. Derudover er der en lille mini epilator til fx bikinilinjen og under armene. Og så er der faktisk også et hoved til barbering! Den har jeg dog ikke turde at bruge endnu, men den er super fin og der følger en "bikini-kam" med, som man kan bruge down-under. Smart! Så det hovede er en shaver og en pop-up trimmer i et. Og sidst men ikke mindst så er der faktisk også en "fod-fil" med. I ved sådan en "sten" som der sidder på en elektronisk Scholl fodfil. Ikke helt så stor, men stor nok. Og de forskellige hoveder er super nemme at skifte ud!

Jeg blev faktisk også lidt overrasket over at se at der er lys i den. Der er en knap lige under hovedet som man kan trykke på. Man kan altså vælge om der skal være lys eller ej. Super lækker detalje. Og især praktisk hvis man om aftenen kommer i tanke om at man skal afsted dagen efter og egentlig gerne lige vil have fikset benene. Og ja.. den situation har jeg selv stået i mange gange. :P

Jeg er blevet forelsket i dette elektroniske vindundermiddel. Jeg er ikke så vild med farven, men det er noget jeg kan leve med så længe den er så lækker at bruge. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve den. Medmindre I er meget imod en smule stikkende fornemmelse under brug. Men det er resultatet værd.

#PanasonicEpilatorBuzz #PanasonicBeauty #Buzzador

Hvis du selv skulle have fået lyst til at blive en Buzzador, så kan jeg fortælle at det er 100% gratis! Så smut ind og tilmeld dig allerede i dag. Men vær opmærksom på, at der godt kan gå lidt tid før du får tilbudt den første kampagne. Det kommer nemlig meget an på de interesseområder du taster ind. Og når du så er kommet igang, så kommer det også an på hvor seriøst du tager det. Jo mere du buzzer og deler på de sociale medier, jo mere oplagt er du for de forskellige kampagner. Tilmeld dig ikke hvis det bare er for at få en masse gratis ting. Grådighed giver dig ikke flere kampagner.

Så hvis du tænker det kunne være spændende at teste lidt nye produkter af en gang imellem og dele dine erfaringer og nogle af produkterne med venner, familie og bekendte, så smut ind og tilmeld dig. Vær en del at testpanelet og hjælp de forskellige brands med, at få spredt budskabet om deres produkter, og del din feed-back online og i din omgangskreds.

Jeg har været en Buzzador siden 2008 og jeg kan varmt anbefale det. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)