Juni i min Bullet Journal - Så blev det Sommer

Jeg fik aldrig vist Maj måned i min Bullet Journal, men det skyldes at jeg endte med at lave noget jeg hurtigt fortrød - nemlig at farvelægge mine tegninger. Det blev på ingen måde pænt og de mange ugers arbejde med layoutet var ødelagt. Så jeg valgte slet ikke at vise den måned frem. Jeg delte dog lidt billeder af de steder jeg ikke nåede at farvelægge på Instagram, så dem kan I se her.

Men Juni er da blevet som planlagt, så her får I lige lidt billeder. :P Denne gang valgte jeg at udfordre min perfektionisme en smule og slet ikke bruge lineal. Åhhh det var svært at lade den ligge. Men jeg ville gerne have det der "håndtegnet" look denne måned, så jeg skulle bare bide det i mig. Og jeg synes da også at det er blevet super fint. Måske en smule for "piget", men det er jo Sommer og der må gerne være lidt blomster og farver. Så kan jeg udtrykke min mørke og monokrome side i næste måned. Har faktisk allerede en idé til layout, så jeg glæder mig til at komme igang.

Som sagt så blev linealen smidt væk og jeg valgte at tegne alt op i hånden - selv "kasserne" rundt om dagene. Og ved I hvad? Jeg synes faktisk ret godt om looket. Og jeg valgte også kun at bruge kuglepenne denne gang. Ingen vandfarve eller noget til farvning af mine små "uge-tegninger". Selvom det ikke heeeelt ligner washi tapen så gør det mig faktisk ikke noget. Farverne går igen og det er fint nok med mig. Det er lidt sjusket og det er faktisk lidt befriende.

Selvom måden jeg har lavet layoutet på har gjort, at jeg har brugt langt flere sider end normalt, og som jeg sikkert ikke behøvede, så er det blevet dejligt simpelt på en eller anden måde. Ja jeg får sikkert nok ikke udfyldt al tomrummet i boksene og omkring, men.. tja. Må se om det fungerer eller ikke. Må tiden vise. Og nu? Vil jeg så småt begynde at gå igang med Juli måned imens mine idéer stadig er friske så jeg ikke ender med at glemme dem. ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)