"Let Me Tell You A Ghost Story" - Smukt Emaljekrus fra Ravn & Ko

*Reklame* - Modtaget af Ravn & Ko til anmeldelse
Jeg har i mange år gerne ville have mig mit eget personlige emaljekrus. Eller bare et super simpelt et. Så jeg har gerne ledt efter dem på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, men de har været umulige at finde. Et par antikforretninger har haft nogen, men shit priserne har været urimelige og de var faktisk ikke ret pæne hellere. Så jeg har aldrig fået købt mig et.

Hvorfor vil jeg så gerne have et? Well.. Emaljekrus er for mig .... Spejderlejr ved/i skoven. Samling omkring lejrbålet. Varm kakao med skumfiduser. Nattens dyrs lyde. Stjerneklar nattehimmel. Spøgelses- eller uhyggelige historier. Natsværmere og flagermus der vrimler rundt omkring mig. Og jeg kunne blive ved... Dvs ... Ting jeg elsker. Så derfor har jeg altid gerne ville have mig et retro emaljekrus. Og nu har jeg endelig et! Og så er det endda "One of a kind!"

Da jeg i April søgte efter sites der kunne lave et billigt krus i anledningen af Read-A-Thon, stødte jeg på et par stykker der lavede tryk på emaljekrus, og jeg var allerede dengang super tæt på at bestille et hjem, men fik det bare aldrig gjort. Det kunne jeg jo altid gøre, right? Men da jeg så søgte efter de sites her i Maj måned, så kunne jeg simpelthen ikke finde emaljekrus-muligheden hos dem længere. Jeg blev super ked af det, men fordi jeg nu havde sat mig op til at jeg skulle have et, så søgte jeg efter andre sites der kunne lave dem. Efter et par skuffelser faldt jeg endelig over sitet Ravn & Ko.

Ikke nok med at de har en masse spændende muligheder når det kommer til produkter man kan få tryk på, så har de også en - hvis I spørger mig - ret lækkert shop. Og selvom deres "Design dit eget...."-funktion er lidt anderledes end dem jeg er vant til, så vil jeg faktisk mene at jeg foretrækker deres måde at gøre det på. Nu har jeg godt nok kun prøvet krus-designeren, men jeg var faktisk positivt overrasket. Jeg kunne godt nok ikke se "resultatet" før jeg bestilte, men da ordren var godkendt fik jeg en personlig mail fra dem hvori de sendte et billede af "resultatet", som jeg så skulle godkende eller ændre lidt på inden de gik igang med at trykke det. De ville altså være helt 100% sikker på at det blev lige præcis som jeg ønskede det inden de gik igang. Se dét kunne andre sites virkelig godt lære af. For mange gange snyder "designeren" og man ender med et resultat som slet ikke er magen til det man troede man ville få. Det har jeg oplevet så mange gange før.

Jeg havde lavet et lille simpelt stykke grafik til mit emaljekrus og jeg ville gerne have det på begge sider af kruset. Og resultatet er simpelthen bare perfekt. Det er 100% som jeg havde håbe det ville blive. Fordi jeg er lidt tosset meget vild med det paranormale, så måtte det gerne være noget i den genre. Stadig gerne lidt simpelt, men der skulle ikke være nogen tvivl om temaet - Derfor teksten. Og så skulle det helst være unikt og mit eget personlige krus, så derfor blev "@GiZmoAMH" tilføjet også. Det er MIT krus og det skal der ikke være nogen tvivl om.

Jeg elsker kruset og har faktisk ikke noget negativt at sige om det. Eller... Der er måske én lille ting. Det bliver sindsygt varmt når der kommer noget varmt drikkelse i det - selv hanken. Men det var jeg godt klar over. Det er jo et stålkrus så varmen går også i håndtaget. Men jeg kan alligevel ikke drikke noget der er så varmt, så jeg venter altid til at det er kølet lidt af, og så er kruset igen til at holde på. Så det er ikke et problem for mig. Som sagt så elsker jeg det og det er ikke det sidste jeg skal have. Mit næste skal være i et "Witchy" tema. :D

Ravn & Ko skal have super mange tak fordi de ville sende mig mit krus på deres regning nu hvor jeg gerne ville anmelde dem her på bloggen. Det er som sagt ikke sidste gang at jeg vælger at bestille hos dem. Deres service er fantastisk og jeg kan kun varmt anbefale jer at give deres shop et kig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)