Klamrer mig til overfladen for ikke at drukne og drømmer om Efterår

Åhhh hvor har det dog været skønt med en fridag. Jeg kører surt i stress og dårligt humør for tiden. Min psoriasis går amok, min akne blomstrer og min mave driller. Alt bivirkninger som jeg er ved at være godt træt af. Men min situation ser ikke ud til at forbedre sig inden for den nærmeste fremtid, så jeg må bare prøve at holde hovedet over vandet i mellemtiden. Og jo jeg bliver da mere og mere udkørt fra dag til dag, men... jeg kan intet gøre. Derfor er fridage som i dag så vigtige. Jeg burde egentlig ordne ting som opvask, rengøring osv, men jeg har simpelthen ikke kræfterne til det. Så det må jeg ordne en anden dag. I dag skal jeg bare lade op.

Derfor endte jeg også med at sove en time længere end planlagt og jeg har som sagt intet praktisk lavet. Netflix har været en god partner i dag og min sofa har snart et aftryk af mig. Men det er okay.. For jeg må gerne være doven i dag. Det skal jeg ikke have dårlig samvittighed over. Selvom det er svært. I morgen går det igen løs.

Jeg har egentlig så mange ting jeg gerne vil nå, men har ikke tiden til det. Især ikke når jeg efter strenge ordre også skal huske at holde fri og lade mig selv trække vejret. Hvilket jeg er dårlig til. Det er dybt frustrerende. Der er ikke nok timer i døgnet og heller ikke nok dage om ugen. Se.. jeg over-planlægger og det gør at jeg bliver stresset og presset når der så også er andre ting jeg skal. Men jeg vil jo også gerne lave ting jeg rent faktisk synes om og som giver mig glæde. Men hvor meget glæde får jeg af det når jeg ender med at blive kørt totalt flad? Frustrerende.

Nå, men nok om det. Jeg skal have kigget lidt på næste uges lister og se om ikke jeg kan skære lidt ned på dem. Se om ikke jeg kan "holde lidt fri" en gang imellem, så jeg ikke ender med at brænde totalt ud igen. Og så vil jeg bruge resten af dagen på at hygge med en bog og måske endda en film senere. Og IKKE lige gå igang med små-ting som jeg lige kommer i tanke om at jeg skal fikse. Nej! Ikke i dag. Jeg burde heller ikke kigge på næste uge i dag, men jeg har en voldsom uro indeni over mine planer for den uge, så jeg kan ikke slappe af før det er kigget igennem. Men skal jeg også holde fri. Basta!

Ohhhh! Og så er jeg glad for at vejret i dag har så meget Efterår over sig som det har. Det er køligt, det er dog stadig en smule solrigt til trods for skyerne og så kan jeg langt om længe have hygge-tøj på igen. Åhhhh hvor jeg dog glæder mig til at Sommeren for alvor er slut. *Hehe* Forhåbentlig fortsætter det kølige vejr lidt endnu så jeg igen kan trække vejret uden at føle at jeg brænder op indefra. Og det vil også være bedst med køligere temperaturer på Søndag hvor det står på Kræmmermarked-hygge! Glæder mig. :D Det må gerne være Søndag i morgen. *Hehe*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)