Mine Smukke Pigmenter fra Sigil Inspired

Jeg faldt over Tammy Tanukas Instagram for noget tid siden og jeg forelskede mig straks i hendes smukke pigmenter. Hun har alt fra matte, shimmer, glitter og krom pigmenter og hun laver løbende nye i de forskellige kategorier, som I kan finde inde på hendes shop - Sigil Inspired.

Jeg fortryder lidt at jeg ikke bestilte det hele på én gang i stedet for over tre gange. Jeg kunne nemlig have sparet noget fragt, men jeg ville i starten bare gerne prøve et par stykker. For at se hvordan de var. Jeg bestilte disse som en ekstra fødselsdagsgave til mig selv og jeg fortryder intet. De er så smukke og dem der skifter farve efter lysindfald er helt klart mine favoritter.

Jeg har ialt 14 forskellige pigmenter i min samling nu - 10 pods og 4 (5) testere (Den ene er den samme som den ene pod). Jeg kunne sagtens finde på at købe lidt flere, men jeg tror jeg venter. Det er jo ikke fordi jeg mangler makeup. *Hehe* Men det er bare lidt sjovere at have lidt flere forskellige farver at vælge imellem, og de lidt mere specielle af disse pigmenter er helt klart nogen jeg gerne vil have flere af på sigt. Elsker deres farveskift.

Det er super svært at fange farverne som de er IRL med kameraet. Det er især svært fordi nogle af dem ændre farve alt efter hvordan lyset falder på dem. Og så er mit lys og kamera altså ikke egnet til denne type billeder, men jeg håber at I alligevel kan se farverne bare en lille smule.

Her kommer en lille beskrivelse af hver farve jeg har fået hjem.

"Dragon's Joy" - (Dragon Blood) : Denne har en meget gylden gul farve der går over i en mere pink farve når man skifter position. Virkelig flot for sig selv men også virkelig smuk når man bruger den sammen med de andre pigmenter. En farve jeg sagtens kunne se mig selv bruge året rundt. Især i Sommeren, Foråret og Efteråret.

"Conspiring" - (Moon Elf) : Jeg troede denne var mere kold i farven, men den er mere over i den varme. Den har en pinkagtig brun bund med sart gylden shine. Selvom jeg havde regnet med en anden farve, så synes jeg stadig den er super fin. En skøn neutral farve.

"Soul Collector" - (Undead) : Dette pigment har virkelig overrasket mig. Jeg troede bare det var en grøn med lidt glitter, men den er så meget mere end det. Ja den har en grøn og lime-agtig bund men den går over i en mere blå og turkis farve når man skifter position. Så ufattelig smuk! Den giver mig en masse skovnymfe- og magiske vibes. Kæmpe fan af denne farve. I kan ikke rigtig se farveskiftet på dette billede, men på de store swatch-billeder foroven kan I godt se det.

"Entranced by his Treasure" - (Dragon Blood) : Dette pigment købte jeg med Efteråret i tankerne. Den har nemlig en flot rødbrun farve med gyldent glitter. Der er dog også lidt lilla/pink glitter i når man kigger efter, men det er ikke noget man som sådan ligger mærke til når den er påført. Glæder mig meget til at bruge denne og lege lidt med andre farver sammen med den.

"Conquest" - (Chromatic) : Dette pigment er et af de mere dyre af slagsen. Jeg forstår godt at prisen på dem er højere for ohhhh my de er fantastisk smukke. Dette pigment har så mange forskellige farver alt efter lyset og det er simpelthen ren magi. Jeg ville elske at have flere af dem, men indtil videre må jeg nøjes med denne. Farverne går fra grøn, lime, orange, rød og en dyb magenta. Den er så svær at vise på billeder, men igen kan I se noget af farveskiftet på mine swatches.

"Birdlioness" - (Moon Elf) : Denne er også en smule anderledes end jeg troede den ville være. Den har en gylden farve der går lidt over i en fersken. Det er ikke den store farveændring, men den er der. En fin farve, men den minder lidt meget om den der hedder "Conspiring". De er dog meget forskellige når man har dem ved siden af hinanden, men tja.. Jeg kan sagtens bruge dem begge. De er over i de mere neutrale farver, så de er gode til hele øjenlåget.

"Chimera" - (Nomad) : Denne farve minder lidt om de der rødbrune farver der har et grønt eller turkis shine, men den er alligevel helt sin egen. Denne har nemlig også et farveskift der går over i en blå/lilla farve og den er simpelthen så smuk på. Jeg har brugt den flere gange nu og jeg er forelsket! Den er ikke så mørk som man måske kunne frygte, så den kan bruges på hele øjenlåget uden at ens look bliver for dystert. Fantastisk! Denne farve er helt umulig at tage et billede af og ingen af mine swatches kommer til sin ret på dem. Men tro mig. Den er magisk!

"Aquamarine Crystals" - (Jewel Crystals) : Dette pigment er i en pulje hvor jeg ville ønske jeg kunne have alle farverne i min samling. Jeg elsker nemlig disse hvide frost farver med forskellige farve-shines. Åhhhh de er nok nogle af mine absolutte favoritter. Jeg måtte dog styre mig og endte med kun at bestille én farve hjem - nemlig denne. Det er et hvidt pigment der har et super smukt glitterskift i farven blå til turkis. Denne er smuk som highlight på øjenlåget eller inde i øjenkrogen.

"Malva Jungle Loafer" - (Fairy) : Jeg går ikke i pink og bruger heller ikke pink ret meget i min makeup, men denne sarte lyserød med en gullig grøn glitter er intet mindre end smuk. Den er nemlig ikke så pink når den er på fordi glitteret har en helt anden farve. Den er virkelig flot på og jeg har allerede flere looks i tankerne med denne farve.

"Ephemeral Creature" - (Fairy) : Jeg ville gerne have en flot lilla farve med farveskift også og valget var så svært! Hun har så mange flotte i den farve, men valget endte med at blive denne. Den har en rødbrun-agtig bundfarve med farveskift der går fra lilla, pink, blå og turkis.

"Drawing Dragons Constellation" - (Dragon Blood) : Jeg fik også lidt testere med og denne er den ene af dem. Jeg er virkelig glad for at have fået en rød med, for den farve er altid svær at finde. Dette er en varm rød med pink glitter og den er overraskende flot. Jeg havde ikke selv valgt den, men jeg er som sagt super glad for at have fået den med. Jeg glæder mig til at lege lidt med den.

"Quiet Voice of Surf" - (Mermaid) : Dette er en rigtig Sommer farve. En flot mint farve med en smule blåt shimmer i. Denne kunne være perfekt til et havefrue-inspireret look.

"Sister of Rainbow Dragon" - (Dragon Blood) : Et super pink pigment med glitter der går fra farven blå til pink. Det er en meget stærk farve og jeg havde ikke selv valgt, men... den er overraskende fed! Ved ikke lige hvor meget jeg får den brugt, men det er ikke helt utænkeligt at den bliver brugt på en eller anden måde i et meget farverigt look.

"Filled with Tranquility" - (Druidess) : Den sidste tester er denne virkelig smukke neutrale farve. En flot beige med et babypink shine. Lidt perlemors-agtig faktisk. Perfekt som en all-over-eyelid-farve. Den er så fin og jeg er så lykkelig over at have fået den med. For den er perfekt!

Det var så min lille samling af "Sigil Inspired" pigmenter og jeg glæder mig meget til at komme igang med at lege med dem alle sammen. Jeg foretrækker godt nok pressede øjenskygger, men en gang imellem er det nu alligevel lidt spændende at prøve at bruge nogle pigmenter også. Især når det er nogen der er lidt mere specielle end normale farver. Jeg er glad for at jeg har lidt ekstra glitter-primer på lager, for der vil blive brugt en del af det når disse pigmenter skal tages i brug. Farverne skal jo helst til sin fulde ret når det er, right? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)