Jeg har været i Weekend-hi

Det har virkelig været lækkert med en hel weekend uden planer. Jeg har kunne sove længe (selvom søvnen har været meget sporadisk igennem hele natten) og jeg har fået slappet af så meget som muligt. Jeg har haft brug for at komme ned i gear og forsøge at få pulsen ned. Når jeg er inde i stresset og psykiske slemme perioder så er kroppen virkelig på overarbejde og det er voldsomt ubehageligt. Samt at min psoriasis går amok og gør ondt og klør som en i *Biiiip*. Jeg havde en smule problemer i går, men i dag har jeg hverken været svimmel, haft kvalme eller haft trælse rysteture, så det har været super rart. Dog er jeg super træt nu, men det plejer at være meget normalt når krop og hoved får lidt fred. Så kommer trætheden som en hammer i hovedet. Derfor har jeg også været på langs det meste af dagen. Jeg bliver nødt til at være fysisk klar til træning i morgen, så jo mere afslapning jo bedre.

Men selvom jeg har ligget på langs det meste af dagen, så har jeg faktisk også fået lavet lidt praktisk. Dog ikke noget der er vigtigt lige nu, men senere på året vil det blive brugbart. Jeg er nemlig begyndt at planlægge noget som vil være noget I - besøgende - kan få glæde af til den tid. Jeg mangler stadig at få sidste halvdel ordnet, men når det er klart, så kan jeg rigtig forkæle jer. :)

Nå.. Jeg vil få ryddet op efter aftensmaden og så står den ellers på ansigtsmaske, fodbad + maske og hvad jeg nu ellers kan finde på af selvforkælelse. Jeg håber at I har nydt weekenden og er klar til en ny uge i morgen. Nyd de sidste timer af dagen i dag. ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)