September i min Bullet Journal - Back into the Woods

Jeg fik aldrig taget billeder af August måned i min Bullet Journal og delt dem her på bloggen og Instagram, men det var simpelthen fordi at jeg aldrig blev helt færdig med layoutet og faktisk heller ikke var tilfreds med det. Så derfor får I først en opdatering af BuJoen nu. Og denne gang er det en helt ny BuJo.

Jeg har nemlig fået købt mig en lille mini notesbog fra Personal Planner. Ikke at jeg ikke var glad for den anden måde jeg gjorde det på, men jeg har bare brug for en mindre i en periode, som jeg kan have med i tasken når jeg skal til mine mange møder osv. Jeg ville egentlig gerne have ventet med at tage den i brug til det nye år, men jeg blev nødt til at tage den i brug allerede nu. Og det betyder at den første måned i min nye Bullet Journal bliver September.

Jeg har valgt at holde det super simpelt. Der er ikke så meget plads i denne mini notesbog, så det kan ikke være på andre måder - end simpelt altså. Jeg havde også planer om selv at tegne nogle nåletræer osv denne måned, men jeg fandt disse klistermærker i gemmerne og det blev derfor den nemme løsning.

Jeg kommer nok til at mangle en masse plads i denne, men så må jeg tage post-its i brug. Men indtil videre er den perfekt. Skøn størrelse og så kan den være i tasken uden at fylde for meget. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)