Stil Spørgsmål til en Q&A Video

Okay... Jeg har brug for jeres hjælp. Jeg vil nemlig gerne starte min YouTube op igen. Sådan stille og roligt. Jeg ved ikke 100% hvornår jeg starter endnu og hvor ofte jeg kommer til at smide videoer op derinde, men jeg vil gerne prøve at komme igang igen. Bare sådan en gang imellem. Prøve at komme ind i vlogging-rytmen. Men jeg er stadig totalt blank når det kommer til hvad jeg skal lave videoer om.

Men til at starte med tror jeg, at det ville være en god idé med en Q&A-video hvor I har mulighed for at spørge mig om nogle ting og jeg så svarer på det. Igen for at lave en lille video som en form for start. Jeg havde egentlig planer om at lave en helt ny kanal, men.. jeg tror at jeg fortsætter med den jeg allerede har.

Jeg beder jer om at stille spørgsmål her på bloggen, men jeg gør det også på Twitter, Instagram og Facebook. Og når jeg så skal optage videoen så samler jeg dem alle sammen og ser hvilke jeg kan bruge og svare på. Så derfor - skyd løs. Og hvis I har ønsker om specifikke videoer så skriv endelig jeres forslag også. Det ville jeg sætte stor pris på. For så får jeg også en idé om hvad I godt kunne tænke jer at se. :) Men ellers fortsætter jeg bare med at brainstorme video-idéer. ;)

4 kommentarer:

 1. Laver du Halloween Makeup looks i år?
  Hilsen Mille

  SvarSlet
 2. Jeg smider lige lidt forslag, du kan selv bestemme om de kan bruges. Det er frist fra leveren.. ha ha

  Den bedste oplevelse i 2018?
  Nævn 3 Positive ting om dig selv?
  Nævn 3 ting du er taknemmelig for?
  Find 5 ting i din stue, du ikke kan leve uden?
  Hvis du skal forkæle eller glæde andre, hvad kunne du så finde på at gøre??
  Hvis du selv kunne bestemme din fremtid, som dit liv er lige nu, hvordan skulle det så være?
  Nævn 3 blogs du besøger mest lige for tiden. ?
  Nævn noget du godt kunne tænke dig at opleve dette efterår.?
  Hvad glæder du dig mest til ved at blive Moster??
  Har du lagt planer for bloggens 20 års fødselsdag?
  Hvad er det aller vigtigste for dig lige nu, for at du har det godt?
  Hvor meget betyder bloggen for dig?

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Gammel læser her som kommer med forslag til videoer:

  Morgen, eftermiddag og aften rutine
  Home tour
  What I eat in a day

  Hvorfor bruger du egentlig ikke instagram video? Det ku være hyggeligt at følge dig der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej! Dejligt at du lige ville smide lidt idéer til mig. ;)

   Jeg har faktisk også planer om at starte op på Instagram. Det er der jeg vil komme med teasere til de videoer der kommer på Youtube og så vil der løbende også komme små videoer når jeg husker det eller gerne vil dele noget meget hurtigt. Den første kommer nok allerede på Fredag. ;) På Instagram altså.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)