#25DaysOfXmas på @GiZmoAMH's Instagram denne Jul

December venter lige rundt om hjørnet og det betyder, at det er på tide at afsløre hvad årets Julekalender kommer til at handle om. I år rykker jeg den nemlig fra bloggen og over til Instagram. Der kommer selvfølgelig lidt Jule-indlæg her på bloggen, men det bliver ikke alle 25 dage i træk. Der bliver derimod postet billeder på Instagram de 25 dage, og det har jeg valgt at lave til en lille "Photo Challenge" så I også kan være med.

Der kommer som sagt stadig lidt Julet indlæg her på bloggen, og dem placerer jeg også under kategorien "Julekalenderen" så man kan finde dem der. Men grunden til at jeg ikke holder det på bloggen i år er simpelthen mangel på tid og idéer til hvad jeg skulle finde på. Jeg ville bare ende med at gentage mig selv og gentage emnerne på indlæggene og det vil jeg ikke. Så indtil jeg får en ny idé eller der sker noget andet der kunne være spændende at lave en hel Julekalender over, så bliver det bare et par indlæg i ny og næ. Hvad der sker til næste år ved jeg ikke, men i år håber jeg at I vil tage godt imod de indlæg der dog alligevel kommer og at I vil hoppe ind og kigge med og følge mig på Instagram. :D Og så kan I selvfølgelig hoppe tilbage på mine forrige Julekalendere og læse de indlæg jeg tidligere har haft. Der er en masse forskelligt og I kan finde links til dem alle sammen ude i sidemenuen fra i dag af.

Til jer der ønsker at joine mig i min "Photo Challenge" - her er billedet I kan bruge på Instagram og emnerne for hver dag. Jeg har lavet både en Dansk og en Engelsk version, så alle kan være med. Der er en enkelt ting der ikke er ens på dem, men det er fordi Julen falder på enten d. 24 eller d. 25 alt efter hvor I verden man kommer fra. Så for at det passer med det, så har jeg lavet den lille ændring. Ellers er de helt ens. :)

Jeg håber at I vil være med og at I selvfølgelig også vil følge med hos mig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)