#GoodieBoxDK November 2018 - "Prep-N-Go"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så er det blevet tid til igen at kigge lidt nærmere på Goodieboxen og denne gang er det Oktober boxen vi skal kigge ned i. Da jeg så farven på boxen blev jeg simpelthen så glad. Den har nemlig en fin støvet grøn farve, og det er præcis den farve jeg er begyndt at tilføje i min indretning herhjemme. Så denne box beholder jeg og forsøger at finde en plads til så den kan stå og pynte.

Temaet denne gang er "Prep-N-Go" og vi har derfor fået produkter med denne måned som skal hjælpe os med at forberede hud og sind til det vi nu skal opleve og deltage i den kommende tid. Så det er altså "primers" på en eller anden måde. Spændende. Fordi primers er ellers noget jeg holder mig langt væk da min hud slet ikke han arbejde med dem. Men lad os alligevel kigge lidt nærmere på produkterne. Måske der alligevel er nogle af dem jeg kan bruge?

● Goodiebox - Sovemaske - Vi fik en teaser på denne og jeg håbede faktisk på at det ikke var en sovemaske. For det første så det ud som om stoffet var ret stift og det ville ikke være behageligt ved øjnene og for det andet så bruger jeg ikke den slags, da mine øjne hæver ret voldsomt når jeg har sådan en på. Så jeg tror ikke at jeg kommer til at bruge denne. Og da slet ikke i denne farve. Noooooo....! Nej tak. :) Dog er stoffet ret lækkert og blødt IRL, såå.. tja.. Jeg siger ikke at den er dårlig, men det bliver nok bare ikke en jeg kommer til at bruge. Måske den skal gives videre til en anden?
Full size - Vejl. pris 69 kr

● Figs & Rouge - Hydra-Pore Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream - Jeg bruger ikke selv primer, men da jeg så denne skulle være mat og pore filling, så blev jeg alligevel nødt til at prøve den. Og så til den pris? Damn. Så jeg har fået den testet og... jeg er på igen måde tilfreds. Den lovede at være matterende, men den er derimod meget shiny på huden. De skulle have kaldt den for glow i stedet for. Og den er på ingen måde pore filling. *Suk* Jeg havde store forventninger til den, men den kunne desværre ikke leve op til dem hos mig. Det kan være den fungerer for andre, men desværre ikke for mig. Jeg ønsker mig nemlig det matte look nu hvor jeg har så olieret hud, så når det er et glow-produkt så holder jeg mig langt fra det. Og dette matterer på ingen måde. Desværre.
Full size (30 ml) - Vejl. pris 250 kr

● Emité - Slant Tweezer - Pick a pinch - Jeg har en hel del pincetter efterhånden, men det lykkedes mig alligevel altid at få dem smidt væk når jeg skal bruge dem. Så jeg er ikke helt så utilfreds med at få denne med. Og den er tilmed en af de rigtig gode af slagsen. Den har en skrå spids som lukker sig 100% sammen og er en smule ru så hår fx ikke bare glider ud af den når man bruger den. Så jeg er ret tilfreds med at få denne med.
Full size - Vejl. pris 178 kr

● Comme Deux - #LipLove Lip Oil - Shiny læber er altså bare et lækkert look. Så en læbe olie er altid velkommen hos mig. Den kan bruges for sig selv, ovenpå et læbeprodukt og endda om natten for at fugte læberne godt til næste dag. Den er dog ret klistret, så det skal man lige være forberedt på. Og selvom det ser ud som om der er farve i den, så er den transparent. Så det er perfekt. Helt klart et produkt jeg vil bruge denne Vinter. Læberne har nemlig ekstra meget brug for fugt på denne årstid.
Full size (8 ml) - Vejl. pris 129 kr

● Blaq - Hyaluronic Acid Eye Mask - Jeg elsker ansigtsmasker og øjenmasker, så jeg har ikke noget imod at få dem med i boxen, men det er nu alligevel lidt fesent at man kun får ét par øjenmasker med. Jeg vil jo gerne kunne bruge flere over en længere periode for at se om de har nogen effekt. Men tja. Disse er nu alligevel meget lækre at få med. De skulle virke som en detox og mindske hævelse under øjnene, så man ikke ser så træt ud. Jeg har ikke testet disse endnu, da jeg gerne vil gemme dem til et tidspunkt hvor jeg virkelig har brug for dem. Derfor kan jeg ikke fortælle hvordan de er, men jeg er ret sikker på at de fungerer som alle de andre der er på markedet. :)
1 stk - Vejl. pris 35 kr

● ModelCo - More Brows Fibre Gel - Hmm... Jeg ved godt at rigtig mange elsker at få disse brow gels i børsteform med i deres boxe, men.. jeg har ingen bryn - til trods for 15 års kamp for at få dem tilbage - så jeg kan ikke bruge produkter som dette. Overhovedet. Så jeg kan ikke rigtig fortælle hvordan det fungerer og hvordan den ser ud i brug. For jeg har ikke tænkt mig at åbne den. Jeg vil derimod gemme den og give den videre til en der kan få langt mere glæde af den end mig selv. Ville ønske at de i stedet ville begyndt at smide brynpenne eller gel-pods i boxene i stedet for, så jeg også ville få en chance for at teste dem. Men tja..
Full size (3,5 ml) - Vejl. pris 120 kr

Det var endnu en gang ikke den bedste box hvis I spørger mig, men den er heller ikke helt dårlig. Der er et par ting jeg kan bruge, så helt skidt er det ikke. Og så elsker jeg bare farven på selve boxen, så det er også en lille bonus i min bog. Jeg havde ikke de store forventninger ud fra temaet, men det skulle ikke stoppe mig fra at kigge nærmere på den. Jeg håber bare at December boxen bliver fyldt med glitter, glam og lækre sager man kan bruge i Julen. Så kryds lige fingre sammen med mig! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)