Endelig Weekend - En pause fra det hele

Så blev det endelig weekend. Det har jeg ventet længe på. De sidste to uger har været... lige så hårde som den før. Mange dumme ting er dukket op og ting er gået galt. Jeg har fx. fundet ud af hvorfor der stadig er så forbandet koldt i soveværelset, til trods for at jeg har fået skiftet mit vindue derinde - der er hul i væggen under vindueskarmen, og det fortalte håndværkerne mig ikke. Så nu skal jeg have fat i udlejer for at få det fikset. Jeg gider ikke at blive ved med at ligge med en dum hoste og forkølelse fordi jeg ligger i træk. Så forhåbentlig får jeg det snart fikset.

Der dukkede også nogle problemer op mht. mit ADD-kursus som jeg er startet på. Ikke selve kurset dog, men med kørslen. Denne uge brugte jeg over en time på kørsel dertil og en time hjem. En kørsel der kun burde tage 10-15 min hver vej. Jeg er nemlig den første der bliver hentet og så skal vi et smut forbi Korinth og Ringe for at hente nogle andre og først derefter kan vi køre mod Hillerslev. Det er en kæmpe omvej og det var jeg efterhånden lidt træt af. Så nu får jeg forhåbentlig solo-kørsel fra på Tirsdag af. Så kan det også være, at jeg kan finde tid til at gøre mig bare lidt menneskelig inden jeg skal afsted om morgenen. :P

Derudover er der en masse gordiske knuder i forbindelse med kommunen osv der bare driller. Det tager på kræfterne og det er svært at være optimistisk og se det gode i ting. Men der kæmpes og forhåbentlig finder jeg en tålelig rute igennem det hele.

Så nu er jeg sku klar til at holde weekend. En weekend hvor jeg skal lege med lidt makeup og måske også finder tid til at gøre lidt rent, nu hvor der ikke har været tid til det i løbet af de sidste par uger. Så det bliver en stille og rolig weekend - I hope. Der kan selvfølgelig risikere at dukke nogle ting op, men jeg satser på at det ikke sker. For jeg magter det simpelthen ikke. *Haha*

Hvad skal I bruge weekenden på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)