Månedens Favoritter - Februar 2019

Februar var en kort måned og jeg synes igen at det er gået alt for stærkt. Jeg har simpelthen ikke timer og dage nok. *Haha* Men det betyder at det er blevet tid til at kigge på de ting der har været mine favoritter denne måned, og der har ikke været så mange, men her får I dem alligevel.

(Produkter markeret med * er ting jeg tidligere har fået tilsendt til test/anmeldelse)
Jeg har før forsøgt at komme igang med at se TV-serien "Lucifer", men opgav vist fordi der var ventetid på afsnittene, men nu er den på Netflix - endda med tre sæsoner - så jeg besluttede mig for at prøve igen i denne måned. Og hold da op hvor har jeg været gået glip af en fed serie. Der er masser af humor i den også og det elsker jeg den for. Nu glæder jeg mig bare helt enormt til sæson 4.

Har I prøvet den nye Cola med hindbær? Jeg prøvede den for første gang da jeg var i Odense sidste gang, og har siden bare elsket den! Det er ikke en smagsvariant for alle, men jeg synes altså at den smager utroligt godt. Jeg kan godt lide de der lidt specielle smagsvarianter, og denne er helt klart en favorit. Jeg har dog ikke drukket ret meget af den i denne måned, men når jeg fik lyst til cola i weekenderne, så var det denne jeg købte. Derfor er den også hoppet ind under mine favoritter denne måned. Håber ikke den udgår lige foreløbigt.

Jeg fik også tilsendt en bog til anmeldelse denne måned og jeg fik den læst og anmeldt her på bloggen. Der er tale om bogen "Det Okkulte Danmark" af Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff*. En skøn sofabordsbog. Altså I ved den slags bøger man altid har liggende fremme og man kan bladre og læse lidt i når man lige har lyst. Jeg endte dog med at læse hele bogen ud i én køre og jeg nød den. Helt sikkert en jeg igen og igen kommer til at kigge lidt i.

I denne måned tog jeg også en beslutning om, at jeg skal til at skifte alt mit sengetøj ud med noget nyt. Sort sengetøj for at være præcis. Det gælder både sengetøj og lagner. For min psoriasis giver mig flere og flere problemer når det kommer til lyse møbler og tøj. Når jeg "går i stykker" så bløder jeg ret meget og det er svært at få af stof og lyse materialer. Såå.. jeg skal til at investere i noget mere psoriasis-venligt tøj og sengetøj. Egentlig også møbler, men det kommer lidt efter lidt. Og denne måned var jeg altså i Jysk efter noget sort sengetøj som var på tilbud til halv pris. Jeg havde dog kun råd til at købe ét sæt, men jeg skal helt sikkert have noget mere. For hold da op hvor er det lækkert at sove med. Jeg er kæmpe fan. Også selvom Cosmos hvide pels er tydeligt at se og klæber på det. Men det kan jeg godt leve med.

Jeg fik også købt mig lidt nyt røgelse denne måned, og jeg er især blevet glad for de små Japanske røgelsespinde i duften "Pine". Ville ønske at disse kom i den længere version, for hold da op hvor dufter den skønt. Det er dog ikke for alle. Duftpinde kan være ret tunge i duften, og det er disse også, men varianten er jeg simpelthen blevet forelsket i.

Jeg har også fået brugt min Æther parfume i duften "Ætheroxyde"* en del denne måned. Vi fik den i en Goodiebox i September sidste år, og jeg kunne virkelig godt tænkt mig at de smed den i en fremtidig box igen, for damn den er god! Og da det er en lille parfume er den perfekt til at have med i tasken når man skal hjemmefra. Og det er ikke en roll-on men en spray. Perfekt! Ville dog elske at have den i en full size til herhjemme også.

Det var faktisk lige ved at det ikke blive blive til noget i denne måned, men heldigvis skete det alligevel. Jeg fik nemlig skiftet mit rådne soveværelsesvindue ud med et nyt! I kan se før- og efter-billeder i det indlæg jeg har linket til her. Jeg elsker at det har lysnet så meget op derinde, og jeg har siden billederne blev taget også fået hængt min persienne op. Med lidt problemer i starten, men jeg fandt en løsning. Så nu er projekt "Nyt Soveværelsesvidue" helt færdigt og jeg elsker det. 9 års kamp er slut. Nu mangler jeg bare alle de andre ting der halter efter i lejligheden. :P

En ting jeg virkelig også har elsket denne måned er den agatskive jeg fandt på et lokale loppemarked. Jeg har brugt den som coaster - dog ikke til varme drikke - og ellers så står den og pynter over på hylden i mit Wicca-hjørne. Jeg elsker den så meget at jeg virkelig gerne vil have flere. Så jeg skal på jagt. Både i genbrugsbutikker og forskellige loppemarkeder.

Sidst men ikke mindst, så er der mit "Witches Brew"-krus, som jeg troede var forsvundet hos posten. Jeg har i flere år gerne ville eje det krus og besluttede mig så for at bestille det hjem helt tilbage i December måned sidste år. Og jeg ventede og ventede, men det dukkede bare aldrig op. Men pludselig en dag fandt jeg det. I kan læse om det i dette opslag jeg skrev på Facebook. Jeg troede seriøst at det var løgn, men nu er det endelig i min besiddelse og jeg er så glad! Det har den helt perfekte størrelse, form og udseende. Elsker det!

Selvom Februar ikke har været så lang, så har jeg alligevel haft et par virkelig skønne favoritter i denne måned. Og der kunne sagtens have været flere ting på listen, men det er ting jeg har fået hjem så sent, at jeg ikke rigtig mener at de skal på listen i Februar. Måske de kommer på listen næste måned? ;) Det må I vente med at se. Jeg glæder mig i hvert fald til at tage dem mere i brug nu.

Jeg håber at I har haft en god Februar måned. Og hvis I har haft nogle skønne favoritter, så må I meget gerne fortælle mig om dem i en kommentar til dette indlæg. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)