Månedens Favoritter - Marts 2019

Marts måned har på ingen måde været en god måned for mig. Rigtig mange ting gik galt og det har store konsekvenser. Hvor galt det kommer til at stå til ved jeg endnu ikke, men det er noget jeg kommer til at bruge lang tid på at tygge mig igennem. Så de små ting har betydet rigtig meget for mig denne gang. Også når det kommer til de favoritter jeg har haft i denne måned. Og det er dem jeg vil fortælle jer lidt om i dette indlæg.

(Produkter markeret med * er ting jeg tidligere har fået tilsendt til test/anmeldelse)
Jeg har altid gerne ville eje noget fra Killstar, men har aldrig rigtig kunne få mig selv til at bestille noget fra dem. Det er jo ikke helt billigt det de sælger. Men nu hvor England er ude af EU, så er det slut med at handle fra det land. Især til de priser. Derfor skyndte jeg mig at bestille lidt fra Killstar inden det var for sent, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Jeg er nemlig blevet helt vild med den Killstar Tumbler jeg købte. Er måske lidt ked af at jeg ikke købte flere, men sådan er det jo. :P Men jeg har brugt den flittigt i denne måned og jeg kommer sikkert også til at bruge den en hel del her til Sommer. Både herhjemme og når jeg er på farten.

Nu hvor vi er ved "drikkelse", så har jeg faktisk også været rigtig glad for Faxe Koral vand med brus i smagsvarianterne "Pære" og "Hyldeblomst & Citrus". Det har været min mest købte syndige drik når jeg ville have noget andet end almindeligt vand. De minder mig om Sommer, og da det har regnet så meget her i Marts har jeg måtte drømme mig til bedre vejr. Og det har disse hjulpet mig med. Og så smager de jo bare skønt.

I Februars Goodiebox fik vi hele to produkter som jeg har været super glad for her i Marts måned. Der er tale om en håndcreme fra Raunsborg* som dufter skønt af .... tja. Natur. Grøn og velduftende natur. En virkelig skøn duft og det er helt sikkert den perfekte håndcreme til Foråret og Sommeren. Hvis altså jeg har mere tilbage når vi når dertil. Sommeren altså. *Haha* For jeg bruger den hver dag - flere gange om dagen. Og hvis ikke det var fordi jeg har omkring 100 håndcremer i forvejen, så havde jeg nok købt en ny af denne til lageret. Men jeg må hellere få brugt nogle af dem jeg har liggende op inden jeg køber flere. Men denne er helt sikkert en som jeg skal have igen når det er.

Det andet produkt fra Goodieboxen er en neglelak fra Mesauda Milano*. Jeg har efter et årti endelig fået lidt længde på mine negle, til trods for at jeg aldrig har været så hårdt ramt af psoriasis i dem som jeg er nu, og derfor har det været vigtigt for mig at forebygge eventuelle skader på dem. Jeg har både brugt denne for sig selv men også sammen med andre lakker. Jeg ved ikke om den har gjort mine negle stærkere, men de er i hvert fald ikke så skrøbelige som de plejer. Jeg bliver selvfølgelig stadig nødt til at file dem hver dag pga. de små flænger min psoriasis er skyld i og så de ikke flækker helt af, men ellers går det indtil videre fint. De er slet ikke lige lange, men det gør mig ikke noget. Jeg er bare imponeret over at jeg har kunne have lidt længde på nogle af dem. Og i mere end et par dage. Såå.. Denne neglelak har jeg været rigtig glad for.

Lene skabte også en ny duftvoks variant og den måtte jeg bare have mig et par plader af, og ohhhh my hvor er den altså bare lækker! Jeg er allerede ved at løbe tør og det er et rent mareridt for mig, så jeg skal snart have købt et par plader mere hjem. Den dufter fantastisk! Og så er navnet, "Calm the Fox Down", lige i min boldgade. Ja tak! I kan læse min anmeldelse af denne duft i dette indlæg.

I Marts var jeg også i mit kreative hjørne. Udover at jeg fik lavet et par drømmefangere og fik tilføjet lidt detaljer til mine egne (Der kommer et indlæg hvor jeg viser dem alle frem når de er klar), så fik jeg også syet mig en lille fluffy ven. Jeg kalder ham "Botis" og han er min lille pelset demon. Jeg har jo en ret stor svaghed for det lidt dystre og creepy, så han passer perfekt ind i mit liv. Han står og kigger på mig fra bogreolen, men en gang imellem tager jeg ham ned og nusser lidt med ham. Han er nemlig så dejlig blød og jeg synes det er et ret godt resultat når man tænker på at han er mit første forsøg i den type kreation. Måske han med tiden får en masse små venner? ;)

Jeg har også været på genbrugsjagt nogle gange og jeg fandt nogle ret gode ting. De er ikke vist her på billedet, men det er også mere turene som jeg har været glad for. Det er ikke så ofte jeg finder noget når jeg er afsted, men denne måned var jeg heldig. Og så elsker jeg jo at besøge markeder, genbrugsbutikker og antik-shops, så når jeg får mulighed for at gøre det lidt mere end normalt, så er det bare fantastisk. Især når man så også finder noget der skal med mig hjem.

Sidst men ikke mindst, så har TV-serien "The OA" virkelig også gjort et stort indtryk på mig. Anden sæson blev udgivet denne måned, og i den forbindelse genså jeg den første og derefter den anden. Og ohhhhh my sikke dog en cliffhanger man sidder tilbage med i det sidste afsnit! Nu bliver ventetiden virkelig lang. For den serie og SKAL bare fortsætte. Hold da op!

Det var så mine favoritter i denne måned. Der var ikke så mange, men det har som sagt også været en ret øv-måned. Det har været svært at finde noget positivt ved den, men disse ting hjalp mig med at holde hovedet oppe. Hvilket ikke har været nemt. Men nu tager vi hul på en ny måned og så må vi se hvad der sker. Om ikke andet så ser jeg i hvert fald meget frem til ReadAThon-weekenden. Der skal virkelig hygges! Jeg bliver tosset hvis noget ender med at ødelægge den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)