En masse ventetid her i April måned

Jeg befinder mig stadig i Vinter-tid. Min krop og mit hoved kan ikke rigtig finde ud af at rette sig ind efter de her time-ændringer. Og ja jeg ved godt at det kun handler om en time, men det kan sku mærkes! Men forhåbentlig er jeg snart med på bølgen igen. Og det gælder også når det kommer til min læsning. Jeg kan simpelthen ikke finde koncentrationen til at læse for tiden, og det er virkelig skidt. Især nu hvor der er ReadAThon i weekenden. Yikes! Så jeg prøver hver dag. Jeg SKAL ind i den gode rytme igen. *Hehe* Det skyldes nok også de problemer jeg slås med i privaten, men dem kan jeg ikke rigtig gøre så meget ved lige pt. Så jeg må bare gøre hvad jeg kan for at komme ovenpå igen.

Vejret var endelig begyndt at vise sig fra den pæne side, men det går desværre den forkerte vej fra i morgen af, hvilket er pænt irriterende. Jeg har ikke noget imod at det ikke er blevet varmt, men jeg har noget imod al den regn vi har på vej. Jeg var nemlig begyndt at gøre altanen Forårs-klar, men jeg kan ikke rigtig lave noget derude når det pisser ned fra oven. :P Så lige så snart solen kommer frem igen og tygger de dumme regnskyer i stykker, så skal jeg igang med at kigge efter planter derud til. Jeg har ikke plads til en hel masse, men lidt vil jeg gerne have derude. Gerne noget der kan holde til direkte sol og ikke skal have vand hver dag. Så jeg skal snart på jagt efter planter der passer til mig.

Noget andet jeg stadig arbejder på - og som jeg stadig venter på materialer til - er mine drømmefangere. Jeg havde faktisk håbet på at jeg kunne vise dem frem her på bloggen i starten af April, men den ene pakke er forsvundet for anden gang og den sidste er stadig langt undervejs. Så jeg kan endnu ikke gøre dem færdige. Jeg fik dog en stor prisme hjem her i sidste uge, som nu er blevet hængt på, men jeg mangler stadig de sidste detaljer. Og det er virkelig hårdt for min ikke-eksisterende tålmodighed. *Hehe* Men forhåbentlig kan de snart gøres færdige.

Så der er en masse ventetid. Ventetid på en masse ting. Men jeg håber at det kan hjælpe lidt at Netflix kommer ud med en masse lækkert denne måned. De to ting jeg glæder mig mest til er "The Chilling Adventures of Sabrina - Part 2" (TV-serie) og "The Silence" (Film). Åhhhh det bliver så godt. Jeg får dog nok ikke tid til at se "The Chilling Adventures of Sabrina" på Fredag, men så må jeg se det om Mandagen. Men damn jeg glæder mig! Det bliver en god måned på Netflix.

Om det bliver en god måned ellers ved jeg ikke endnu. Jeg tvivler, men jeg kan håbe. Hvad med jer? Har I nogle specielle og spændende planer? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)