Anmeldelse af Juni Flotteposen fra Normal

Reklame for Normal - Jeg har fået "Flotteposen" hjem til test og anmeldelse - Indeholder egne meninger.
Jeg elsker de her månedlige overraskelser, og jeg har tidligere haft beautyboxen fra LookFantastic og jeg får stadig den fra Goodiebox, men nu er Normal altså også kommet på banen med deres egen månedlig forkælelse. Nemlig "Flotteposen". Og jeg var selvfølgelig meget interesseret i at prøve den, og de var så skønne at sende den min vej denne måned. Jeg har lavet en lille unboxing af posen på min Instagram, så smut endelig ind og se med, men ellers kan I se indholdet i dette indlæg og læse hvad jeg synes om det hele.

● Essie Neglelak - i farven "Lady Like" - Essie er et godt mærke og jeg har tidligere brugt deres neglelakker en del. Dog er denne farve ikke lige min smag, så den får min mor nok, men ellers er det et ret lækkert produkt at få med i posen.
Pris i Normal: 56 kr

● Gillette Venus - Tropical Skraber - Jeg elsker gillette skrabere så jeg blev rigtig glad for at se at der var sådan nogen med. Og så er der endda tre i pakken. Så kan hulekvindebenene satme komme an. Nu skal stængerne frem i lyset. ;)
Pris i Normal: 49 kr for 3 stk

● Nivea Q10 - Sensitiv Dagcreme - Jeg har prøvet denne dagcreme før, men da jeg ikke rigtig bruger den slags fordi min hud er så fucked, så må jeg melde pas på denne. Det er dog ikke en dårlig creme og rigtig mange elsker den, såå.. den skal nok bare videre til en som i forvejen er ret glad for den, eller som gerne vil prøve den.
Pris i Normal: 75 kr for 50 ml

● Alama - Hydrating Liquid Crystals - Hårolie er næsten et must i Sommer månederne fordi håret tørre så hurtigt ud, så denne er helt sikkert en god ting at få med. Dog fungerer mit hår ikke med alle hårolier, men jeg er ret spændt på hvordan denne er på sigt. Jeg har lige prøvet den i spidserne, og den virker umiddelbart som en af de bedre, men nu må vi se hvordan det bliver. I det mindste virker den ikke super fedtet, så det er en rigtig god ting som førstehåndsindtryk.
Pris i Normal: 59 kr for 100 ml

● Neglelakfjerner - Twist & Go med frugtduft - Da vi har fået en neglelak med i posen, så er det et lækkert lille touch at vi også får en neglelakfjerner med, og denne er en af de smarte med en svamp i bøtten. Man behøver altså bare at stikke fingeren ned i, dreje den lidt rundt, og voíla! Så er neglelakken fjernet. Jeg elsker dem og denne skal direkte ind i min skuffe med alle mine lakker.
Pris i Normal: 14 kr for 50 ml

● Ivy Aïa - Micellar Cleansing Water - Jeg bruger i forvejen deres cleansing foam og jeg elsker den, så denne micellar water skal helt sikkert også prøves af. Jeg bruger ellers ikke rigtig micellar water, men når jeg nu leger med makeup en gang imellem osv, så kunne den godt gå hen og blive brugbar når man skal fjerne det igen efter lidt leg. :)
Pris i Normal: 49 kr for 200 ml

● La Rive EDP - "Taste of Kiss" - Jeg blev meget overrasket over at se at de havde smidt en parfume med i posen. Og så en full size! Det er dog ret risky da dufte kan variere meget i folks smag, så det er lidt af et sats de gør her. Personligt synes jeg den er lidt "konet" og tung, så jeg ved ikke lige om det er en duft for mig, men det er nu alligevel fedt at de tager chancen og smider sådan en i.
Pris i Normal: 48 kr for 100 ml

● Pure Living - Økologiske Vatrondeller - Ja tak! Disse er fantastiske! De er dejligt bløde, store og så er de simpelthen bare perfekte. Det er helt klart ikke sidste gang at jeg skal have disse, så der bliver nok købt et par stykker når jeg kommer i nærheden af en Normal igen.
Pris i Normal: 10 kr for 40 stk (Maxi)

● Masque Me Up - Aftersun Sheet Mask - Jeg er løbet tør for sheet masker og jeg er faktisk gået hen og har forelsket mig ret meget i dem, så jeg blev rigtig glad for at se en i posen. Og det er endda en aftersun maske, så den er perfekt til årstiden. Og jeg bliver altid voldsomt skoldet i ansigtet når jeg har været udenfor, så sådan en her er perfekt til mig.
Pris i Normal: 29 kr

● Hello Sunshine - Solstift SPF50 - Jeg har aldrig set sådan en smart stick her før, men hold da op hvor er det smart. Især hvis man slås meget med at ens læber, næse, ører osv bliver nemt forbrændt. Så kan man lige snuppe denne op fra taskens dyb og påføre den på de udsatte områder. Helt sikkert en stift jeg skal have i min taske denne Sommer.
Pris i Normal: 34 kr for 15 ml

● Decorus - Frotte Elastikker - Disse føles dejligt bløde og har en god bredde. Jeg bruger egentlig ikke rigtig alm. hårelastikker mere, men disse tror jeg nu alligevel at jeg vil prøve at bruge lidt. De virker ikke så stride ved håret, så der skulle ikke være så stor risiko for at smadre det så meget.
Pris i Normal: 14 kr for 3 stk

● Tynde Hårelastikker - Disse hårelastikker brugte jeg i mange år, og de er egentlig ikke dårlige, men de kan bare godt være lidt hårde ved håret. Har man tykt hår tror jeg ikke at der er den store forskel, men har man tyndt og meget skrøbeligt hår som mig, så er disse bare ikke så gode. Men kender en masse langhåret kvinder der sikkert gerne vil adoptere nogle stykker. Og der er jo rigeligt af dem.
Pris i Normal: 27 kr for 75 stk

● Simply Chocolate - Dark Marci - Haps! Og væk var den. Den var perfekt til en kop varm kakao med mokka. Dejligt med sådan en lille en til at fylde den søde tand ud. ;)
Ekstra

Dette er som sagt et nyt koncept fra Normal og meget nyt generelt, men til trods for det, så er jeg imponeret. Der var rigtig mange ting i, og det var nogle rigtig gode ting. Jeg er positivt overraskt. Og udover de ting der står i folderen så får man jo også en tote bag med, som man kan bruge i stedet for de forurenende plastikposer. Det er altså ikke helt dårligt. Og posen denne gang er dejligt neutral. Helt sikkert en jeg fast skal have liggende i tasken så jeg altid har en pose med mig.

Jeg kan varmt anbefale jer at kigge lidt nærmere på denne "Flotteposen", og hvis I ønsker at prøve den, så kan jeg fortælle at I fra den 1 Juli kan bestille den. Men da den er i et meget begrænset antal, så skal man være hurtigt. Det er i hvert fald ikke sidste gang at jeg skal have den, det er helt sikkert. ;) Og så koster den kun 147 kr om måneden. Og det er med gratis fragt med GLS.

Tak til Normal fordi jeg måtte prøve den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)