Gensyn med Royals Familien - Hvilke problemer roder de sig nu ud i?

Reklame for Flamingo og forfatter Erin Watt - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne
Åhhhh så blev jeg skisme genforenet med Royals Familien endnu en gang. Den første bog fejede benene totalt væk under mig og de to næste gjorde ondt. Virkelig ondt. Og jeg troede faktisk at det var slut der. At jeg ikke skulle indenfor deres verden igen, men... så dukkede to bøger mere op! Og Flamingo var så fantastiske at sende dem min vej! Jeg blev simpelthen så glad. Også selvom det ikke var Reed og Ella man følger denne gang, men derimod Reeds bror Easton.

Og Easton viser sig faktisk at være en utroligt interessant bror.

Easton Royal er den mellemste bror, og har altid været lidt efterladt til sig selv. De to ældste brødre havde hinanden og det samme var gældende for tvillingerne. Easton stod derfor alene tilbage. Men netop derfor var han også deres mors "favorit". Det var ham hun tog under vingen og forkælede. Hvilket gjorde at Easton udviklede en voldsomt forkælet attitude. Han havde også udseendet, pengene og hjernen så derfor slap han for sin forkælede og rebelske opførsel. Men hans verden ændrer sig markant da han møder den nye pige på skolen. Hartley Wright.

Hartley Wright har været væk i nogle år og derfor har ingen ret meget kendskab til hende. Hendes familie bor godt nok i et af de pæne kvarterer, men alligevel holder hun sig i skyggerne. Og hun er på ingen måde interesseret i opmærksomhed og da slet ikke fra en af de mest populære drenge på skolen. Hun vil bare gerne lades være i fred. Men det ser Easton kun som en udfordring. En spændende en af slagsen som han ikke vil gå glip af. For han har aldrig oplevet af en pige sagde fra overfor ham. Hun bliver en besættelse for ham.

Men hun er stædig. Og det går langsomt op for Easton at hans normale fremgangsmåde ikke virker på hende. Så hvad skal han gøre? Han vil ikke miste hende. For hun vækker følelser i ham som han ikke troede han nogensinde ville finde. Følelser som skræmmer ham. Men samtidig med så gør de ham nysgerrig. Han vil gøre alt for at hun skal blive i hans liv. Koste hvad det koste vil.

Det går dog grueligt galt. En slem ulykke truer med at smadre både hans egen, men så sandelig også hendes familie. Personer fra begge familier bliver indlagt på hospitalet. Vil de overleve? Og vil de kunne huske hvad der skete? Vil de kunne huske folk der holder af dem? Og vil de kunne klare at komme tilbage til hverdagen igen? Og vil de grimme hemmeligheder der var startskuddet til ulykken komme frem i dagens lys? Vil de smadre det hele? Vil Easton miste sin bror og hans nye veninde? Vil han miste kærligheden før han overhovedet får lov til at opleve den?

Puha en mavepuster. Jeg elskede historien om Ellas og Reeds kærlighed, men jeg må indrømme at jeg elsker Eastons og Hartleys lige så meget. Og vi starter stort set hvor vi efterlod familien i den tredje bog. Så man føler ikke rigtig at man er gået glip af ret meget. Men jeg skal da lige love for at man bliver kastet direkte ud i intriger osv fra starten af. Og jeg elsker det. *Hehe*

Der er masser af drama, kærlighed, humor og mystik i disse bøger og jeg har virkelig nydt at blive budt velkommen indenfor dørene hos The Royals endnu en gang. Jeg ved at der findes en bog omhandlende den ældste bror og hans kamp for kærligheden, men desværre bliver den ikke oversat til Dansk. Den er vist udgået helt og bliver ikke gentrykt. Og så har vi jo faktisk kun tvillingerne tilbage. :P Dog tror jeg ikke at det kommer til at ske hellere. Det ville være fedt, men.. tja. Om ikke andet så er jeg i hvert fald super glad for at have fået lov til at læse disse to. Skøn læsning.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)