Det spøger på Herstedholm herregård - "Djævlepassagen 1" af Karen Inge Nielsen

Reklame for DreamLitt og forfatter Karen Inge Nielsen - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Der er især én genre jeg er på udkig efter når det kommer til bøger - den paranormale genre. Jeg elsker alt der har med ånder, spøgelser, hjemsøgelser osv at gøre. I freaking love it! Så jeg er altid på udkig efter den type bøger, og da jeg læste at "Sortedammens Hemmeligheder - Djævlepassagen 1" af Karen Inge Nielsen var lidt indenfor den genre, så måtte jeg altså bare læse den. Og ved I hvad? Den anden bog er snart på hylderne, så det er det perfekte tidspunkt at læse denne bog på.

Jeg var så så heldig at Karen gav DreamLitt et hint om at jeg gerne ville læse den, så de var så skønne at sende den min vej. Nu håber jeg bare på at bog nr. 2 også finder sin vej i min retning når den tid kommer. ;) Men i dag har jeg altså en anmeldelse af den første bog klar til jer her på bloggen.

Marcus er tvunget til at pakke sine ting og flytte med sin mor tværs over Danmark. Hun har nemlig fået sig et job i Jylland. På Herstedholm herregård. Det er ikke ligefrem noget som Marcus er glad for, for han vil på ingen måde væk fra sine venner. Men.. beslutningen er taget.

Det er ikke ligefrem de bedste vibes han får da de når frem. Der ligger en tung fornemmelse over stedet, men han kan ikke rigtig sætte en finger på hvad det er der giver ham den fornemmelse. Men der er helt sikkert noget helt galt her.

Hans nye skole og klasse er heller ikke ligefrem et positivt førstehåndsindtryk. Der er dog én person som lader til at blive hans lyspunkt i dette mørke Jylland. Kira. Kira er en lidt mørktudseende pige, men der er alligevel et eller andet over hende som tiltaler Marcus. Så han har slet ikke noget imod at tilbringe tid sammen med hende. Heller ikke selvom hun til at starte med ikke at ville tro på at han nu bor på Herstedholm herregård. Det er der ingen der gør. For Herstedholm herregård er ifølge dem alle sammen en ruin. Ingen kan bo der. Men det gør han. Og hans mor. Samt de to ansatte og den ældre dame, Johanne. Så de tager helt fejl. Eller gør de?

Stemmer høres i mørket. Drømme virker alt for virkelige. Mystiske bøger indeholder historier om fortiden. En fortid der har nogle mørke hemmeligheder der truer med at dukke op nu. Hemmeligheder der har død med sig og som kan give store konsekvenser for de indblandede. Og Marcus og Kira står midt i det hele og kan ikke længere slippe væk fra deres nye skæbne.

"Fortidens løgne, ulykkelige skæbner og hemmeligheder ligger gemt i Sortedammens mørke dynd." Og det er nu op til de to unge mennesker at forsøge at forhindre at fortiden gentager sig. Men kan de det? Og kan de finde modet til at stille sig op imod så mørke kræfter?

Bogen slutter af med en kæmpe cliffhanger. Man får ikke rigtig svar på om de når at få de sidste ledetråde med sig, eller om de vil ende med at stå forsvarsløse overfor deres værste mareridt. Uhhh! Spændende! Som sagt så håber jeg virkelig at jeg får lov til at læse den næste bog også for hold da op hvor endte det altså bare super spændende! Og jeg har fået at vide at der er mere spøgeri med i den anden bog, så jeg er HELT KLAR!

Virkelig skøn historie, og hvor er det dog fantastisk endelig at få noget paranormalt at læse. Og nogle saftige satanistiske øjeblikke også. Aih men jeg er så tilfreds. :D Tak Karen. Virkelig. Mange mange mange tak fordi jeg måtte komme ind i dit univers. Her vil jeg gerne blive lidt endnu. ;)

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)