Så gik den altså ikke længere

Jeg vågnede i Tirsdags til at være sat fuldstændig til i snot, men da jeg fik det bedre efter et bad og kunne tage på kursus, så tænkte jeg ikke at det blev til noget med sygdom alligevel. Men jeg skal da lige love for at det viste sig at være forkert i går. For der vågnede jeg op om natten ved at kroppen bare gav op. Maven lavede knuder, jeg havde voldsom kvalme, havde en drønende hovedpine og ja.. snot igen. Så jeg måtte aflyse det møde jeg havde den morgen, og i dag er det ikke blevet bedre. Så jeg må nok erkende at jeg ikke kunne holde sygdommen væk denne gang. Det er ellers virkelig længe siden at jeg har været så hårdt ramt, men nu skulle det altså være.

Jeg havde ellers planlagt at skulle gøre rent i dag, men jeg ved ikke om det bliver til noget. Jeg er dog så småt begyndt at gøre klar til Efteråret herhjemme. Jeg har fået bestilt lidt ting jeg vil tage i brug når vi skifter sæson, og så har jeg fået slæbt madrassen til altanen og min gulvblæser ned i kælderen. Jeg havde ikke brugt noget af det i en del uger efterhånden, såå.. det var sku tid til at sætte det rod væk. Nu mangler jeg bare at få hentet mine Efterårs-dekorationer op og begynde at pynte lidt op. Men jeg tror alligevel at jeg venter et par uger endnu.

Men lige nu skal jeg arbejde på at få denne dumme virus til at forlade min krop. Jeg gider ikke at ligge syg i weekenden, men jeg slipper nok ikke. Så i dag vil jeg pakke mig ind i tæpper, nippe til lidt te og bare give kroppen ro og fred til at komme sig.

Jeg håber at I får en bedre start på weekenden og at I skal noget der er langt mere spændende end at ligge på langs. :) God weekend når I når dertil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)