#GoodieBoxDK Juli 2019 - "Wear Your Pride"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så blev det endelig tid til at kigge nærmere på Juli måneds Goodiebox. Desværre kommer boxen senere og senere på måneden, så hvis jeg skal have tid til at teste indholdet for at komme med en ærlig anmeldelse, så kommer disse indlæg også senere og senere. Men jeg håber det er okay.

Boxens tema er "Wear Your Pride". Ikke nødvendigvis noget der har med det rigtige Pride at gøre, men så alligevel lidt. For det handler nemlig om at være sig selv og være stolt af det. Uanset hvad du er til, hvordan du ser ud og hvad du elsker at bære. Så det er et meget bredt tema og det synes jeg er fantastisk. Det er i hvert fald et skønt budskab. At turde være sig selv 100% og være stolt af det - også selvom man måske møder modstand. Jeg er fan.

Med det sagt så lad og kigge på boxens indhold og se om jeg også er fan af det. ;)

● Laritzy Cosmetics - Athena Eyeshadow Collection - Jeg fik afsløret denne palette på den Svenske Goodiebox profil på Instagram, men da indholdet ikke er 100% ens så gør det ikke så meget. Jeg vidste dog at denne palette også ville være at finde i den Danske box, og jeg elsker at få paletter med. Jeg kan ikke få nok af dem. Dog troede jeg at denne ville være mere neutral i farverne, men den er derimod meget rosa. Ikke at jeg har noget imod rosa øjenskygger, men den ligner virkelig meget en blush palette og ikke en eyeshadow palette.
Personligt synes jeg at disse farver egner sig bedst til folk med blå øjne, men andre kan selvfølgelig også bruge den. Men den er altså perfekt til mine øjne. Så det er jo egentlig positivt nok. Det er bare ikke lige de farver jeg går mest med. Men det kunne jeg måske begynde på? Om ikke andet så er det super fine farver til årstiden, så det er ikke helt skævt at den kommer i en Sommer box. :) Og så er pigmenteringen faktisk ret okay. Ville jeg betale 320 kr for den dog? Nej.
Full size - Vejl. pris 320 kr

● Niré - Domed Blending Brush - Når nu vi har fået en palette med denne gang, så er det super lækkert at vi også har fået en brush med. Og se den lige! Wow! Masser af glitter og det elsker jeg jo. *Hehe* Og så er det en blending brush, som jeg ikke kan få nok af, så jeg er super tilfreds med denne. Og den føles også virkelig lækker. Ja tak flere af disse!!
Full size - Vejl. pris 97 kr

● Manucurist - Bird of Paradise - Green Nail Lacquer - Jeg bruger ikke rigtig neglelak, men denne er faktisk.. ret fed. Normalt synes jeg ikke at koral er god til bleg hud - synes det ser forkert ud - men hvis man har en god tan så ville den være super fin til årstiden. Desværre får jeg ikke ret meget farve fordi jeg har hud som en redhead med alt for meget hvid pigment i huden, men en smule kan jeg dog få skrabet ind, så måske den skal prøves? Og så er jeg stor fan af at dette brand bruger så mange naturlige ingredienser. Godt med noget mere bæredygtighed. Pigmenteringen i denne lak er også overraskende god. Du behøver ikke 4-6 lag for at få en jævn farve, men to er faktisk nok. Medmindre man vælger at påføre tynde lag, så skal der nok 3-4 til, men jeg har oplevet at 2 lag er nok.
Full size (15 ml) - Vejl. pris 125 kr

● INC.redible - Chase Your Rainbow Sheet Mask - Yes yes yes!!!!! Gi' mig alle de sheet masker I har. Jeg er så glad for at vi har fået endnu en med denne gang, og denne er den perfekte Pride-maske med regnbue og det hele! Dejligt! Denne er en skøn fugtgivende maske og det har vi alle brug for denne Sommer. Solen er så hård ved huden, og især ansigtet er udsat hver dag. Så en hygge-aften med lidt lækker selfcare og så sådan en skøn sheetmaske her. Perfekt. :D
Full size - Vejl. pris 37 kr

● Naobay - Protective Conditioner - Sidst men ikke mindst så har vi fået en balsam med. Jeg plejer at være ret irriteret over ikke at få både shampoo OG balsam med når det er, men.. det gør mig faktisk ikke så meget længere. Jeg vil dog hellere have en god balsam end en shampoo når det kommer til sådanne boxe. Shampoo kan man altid selv købe, men en god balsam er altid lækker at have stående. Denne er især velegnet til tørt og skadet hår, og med solens kraftige og ødelæggende stråler, så er denne perfekt at have stående i badet. Så den er jeg glad for at have fået med. Håret bliver lækkert efter brug så det er en ret lækker balsam.
Full size (250 ml) - Vejl. pris 89 kr

Alt i alt er jeg faktisk super tilfreds med boxen denne gang. Den er så meget mere efter min smag indholdsmæssigt end mange af deres andre boxe har været. Havde der været en parfume med i stedet for neglelakken havde boxen været intet mindre end perfekt! Men den er meget tæt på at være det alligevel. Jeg har i hvert fald ikke noget negativt denne gang.

Og så er det box nr. 100 siden de startede, så tillykke til Goodiebox med det! Og sikke da en box at fejre det med. Satme godt gået. Jeg er glad. Og virkelig spændt på hvad August boxen kommer til at byde på. Det er den sidste Sommer box for i år så jeg håber den også er god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)