Månedens Favoritter - Juli 2019

Juli måned har været en forfærdelig måned vejr-mæssigt og der har også været sket nogle ting som jeg var knapt så glad for. Men også nogle gode. Selvom jeg virkelig havde det skidt op til mit møde med kommunen, så endte det alligevel med at gå ganske okay. Jeg blev forlænget i mit forløb så det var godt. Og så blev min klage ang. hjælp til medicin også godkendt, så det er jeg også kommet igang med. Medicinen altså. Så det er jo egentlig ret godt.

Jeg har også haft mulighed for at holde noget ferie, så jeg har kunne undgå at skulle være sammen med andre mennesker i den forfærdelige varme. Fantastisk! Men nok om det. Lad os kigge lidt nærmere på mine favoritter denne måned. :)

Jeg har endelig fået læst lidt og jeg har faktisk fået læst mere end jeg regnede med. Det har så også resulteret i at jeg har nogle bog-favoritter denne måned. Den første er Inger Wolfs serie "Daniel Trokic". Jeg startede med at læse de første bøger i Juni, men jeg fik den læst færdig her i Juli og hold da op hvor var jeg positivt overrasket. Jeg elsker krimi, men jeg er utroligt kræsen med dem. Men Inger Wolf er helt klart blevet en af mine favorit krimi-forfattere. Læs eventuelt min anmeldelse af den serie her. Glæder mig helt vildt til at komme igang med hendes trilogi.

Endnu en bog som jeg endte med at forelske mig voldsomt meget i er "9. November" af Colleen Hoover. Hun er altså bare fantastisk til at skrive bøger! Hold nu kæft altså. Denne blæste mig totalt omkuld. Anmeldelsen af den bog kommer først i August så hold øje med den. ;)

Og nu til en genganger. Den lækre Chai Latte Choko Orange fra Fredsted. Jeg kan ikke købe den nogle steder her i Faaborg, så lige så snart jeg ser den i en anden by så køber jeg gerne en eller to pakker med hjem. For jeg freaking elsker den! Burde faktisk købe et større lager ind så jeg ikke løber tør sådan lige med det samme. *Haha*

Jeg har også været helt vildt tosset vild med EYN Bright Paletten fra BeautyBay som jeg fik hjem denne måned. Det var ikke fordi jeg havde brug for flere paletter, men der var bare så ofte at jeg stod og manglede en bestemt farve som ingen af de andre paletter havde og det blev jeg træt af, såå.. jeg valgte at købe denne hjem. Nu er Morphe så også lige kommet med en ny der hedder 35H som bar er smuuuuuuuk, men nej. NEJ! Jeg må ikke købe flere lige nu. Jeg har hvad jeg skal bruge på nuværende tidspunkt. Men som sagt så er jeg super glad for denne fra BeautyBay. Det var meningen at jeg ville have købt den helt matte, som jeg også skrev i mit indlæg da den ankom, men jeg er ikke ked af at det blev den blandede. Der er nemlig nogle smukke shimmer-farver i som bare er to die for!

Åhhh! Og kan I se min lille sorte heksegryde? Det er en Røgelses holder fra Killstar og jeg har villet have den i flere måneder! Men nu er den min! De havde et godt tilbud, så jeg købte den endelig hjem sammen med endnu en tumbler. Man kan selvfølgelig bruge den til andre ting, men jeg har gerne ville have den til mine røgelsespinde som den er beregnet til, så det bruger jeg den altså til.

Og apropos røgelsespinde, så er disse Sandelwood Røgelsespinde virkelig gået hen og blevet stor favorit hos mig. Jeg købte dem hos vores lokale helsebutik sidst gang jeg var nede i byen og ohhhh my hvor er jeg glad for dem. De dufter himmelsk og jeg skal helt sikkert ned og have nogle flere. De koster kun 22 kr så det er ikke voldsomt. Jeg håber virkelig at de har flere når jeg kommer derned. Ellers må de bestille nogle flere hjem. :D Skal i hvert fald have et par pakker til lageret. For disse vil jeg IKKE løbe tør for.

Selvom det er Sommer og ulidelig varmt, så kan jeg ikke lade være med at nyde lidt duftlys en gang imellem, og denne måned har ikke været nogen undtagelse. Det er især disse to varianter jeg har været vild med. Det er de skønne Duftvokse fra Duftverket.dk og disse hedder "Calm the Fox Down" og "LavenDemon". Perfekte Sommerdufte hvis I spørger mig.

Her I Juli udkom Sæson 3 af TV-serien "Stranger Things" på Netflix også og selvfølgelig skulle jeg se den lige så snart den var tilgængelig. Ohhhhh my! Jeg elskede den sæson. Men samtidig hadede jeg den også. Ikke mindst for slutningen. Men jeg håber virkelig at de små hints i den sidste scene ender med at gøre mig glad igen. Nu må vi se hvad der bliver afsløret i sæson 4. SOM JEG IKKE KAN VENTE PÅ!!! Det bliver en ulidelig ventetid. Men forhåbentlig det værd.

Det var også i denne måned at den allersidste sæson af "Orange is the new black" kom på Netflix. Åhhh hvor kommer jeg til at savne den serie. De sidste par afsnit var sindsygt hårde, men åhhh hvor har jeg dog været glad for den serie.

Sidst men ikke mindst så fandt jeg faktisk nogle gamle favoritter frem og som jeg endte med at elske igen. Der er nemlig tale om de udgående MUA Plumping Lip Gloss i farverne "Nude" og "Buff" og de smukke Forever Lip Shine læbestifter fra GOSH i farverne "002 Sweet Moments" og "003 Love Story". Som sagt er de udgået og man kan ikke længere købe dem - hvilket knuser mit hjerte - men så må jeg bare værdsætte dem ekstra meget når jeg så bruger dem. Disse sammen er simpelthen så perfekte. Skønne nude farver og det er min foretrukne læbefarve. Og jeg er ret kræsen med nudes, men disse er perfekte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)