#BlogXMas: 12 Random Julet Facts om Bloggeren

___ 1: __Byens Julebelysning betyder ret meget for mig.
Jeg har altid vidst at Julebelysning er noget jeg elsker når vi når December måned, men det gik for alvor op for mig sidste år hvor der stort set ikke var nogen i byen der havde noget oppe. Der var så mørkt og... trist. Så da jeg i år så hvor meget Julebelysning der er kommet op rundt omkring, så blev jeg bare så glad. Og det er ikke kun her i Faaborg, men på Fyn generelt. Jeg elsker det!

___ 2: __Er det med gingerbread-smag, så MÅ jeg bare prøve det!
Det har ikke været noget jeg er gået så meget op i før, men i år har jeg taget mig selv i, at jeg har købt alt jeg kunne komme i nærheden af med gingerbread-smag. *Haha* Jeg tror jeg har været nysgerrig efter at prøve det, og ohhh my jeg elsker det. Desværre er det ting der ikke er skide nemme at finde, men jeg har været heldig at finde en Nescafé Gingerbread Latte, Dumle med Gingerbread og en Twix med Ginger Cookie. Mums siger jeg bare!

___ 3: __Jeg læser kun Julebøger når det er Jul.
Jeg tror aldrig at jeg har læst en Julebog på andre tidspunkter af året end når det er Jul. For mig er det bare forkert. Ikke at man ikke kan, men for mig hører det kun Julen til, så jeg gemmer den slags bøger til denne tid på året. Det er med til at skabe den rette stemning. ;)

___ 4: __Det er ikke rigtig Jul for mig uden...
... gløgg, æbleskiver, duften af gran, Tuborg Julebryg, lyskæder, stearinlys (Selvfølgelig med Julet dufte), fluffy sokker og tæpper, Julemusik, glitter, frostvejr, Julehistorier og en masse kitsch Julefilm.

___ 5: __Jeg drømmer om en hvid Jul.
Der er rigtig mange der er glade for at vi hverken får sne eller voldsom frost, men jeg er altså en af dem som virkelig ville ønske at vi fik det. Gerne en masse sne og dejlig frost. Det gør mig så glad når jeg kan komme ud i et helt hvidt landskab og kan mærke frosten i kinderne. En forlænget weekend i Lapland (Finland) i deres smukke Northern Lights Ranch glashytter. Åhhhh det ville være en drøm. Og så kunne se Nordlyset imens man bare ligger og putter i sengen. Ja tak!

___ 6: __Jeg har aldrig været specielt meget til nisser i min Julepynt.
Det ændrede sig dog sidste år. Eller det ændrede sig nok nogle år før det, men det var først sidste år at jeg fandt nogen jeg rent faktisk kunne lide og som jeg endelig fik købt. Jeg er nemlig på ingen måde til den traditionelle røde nisse. Men jeg er derimod til nisser med de neutrale farver såsom grå, grøn og i de mere jordagtige farver. Men helst i de grå/sorte og grønne nuancer. Altså i en lidt "Skovnisse"-agtig stil. Og så skal det helst være den der "gnome" stil hvor det kun er næsen der "stikker ud" under nissehuen sammen med skægget. De er simpelthen ikke til at stå for. Og i år er min samling af dem fordoblet. Elsker det!

___ 7: __Jeg savner duften af et ægte grantræ i Julen.
Det er virkelig mange år siden at jeg har haft fornøjelsen af et ægte grantræ som Juletræ. Jeg har aldrig haft et selv i mit eget hjem. Og i år har jeg virkelig mange gange tænkt at det kunne være rart at lave det til en ny tradition. Måske bare et lille et - som i meget lille. Der er jo ikke rigtig plads til så meget hver hvor jeg bor. Men kan jeg finde et som kan stå i en spand eller noget lignende, så tror jeg at det kunne være perfekt. Så næste år håber jeg at kunne realisere den drøm.

___ 8: __Jeg elsker alt det kreative ved Julen.
Det er alt fra at pynte hjemmet op til Jul, lave Juledekorationer til og uden lys, pynte Juletræ, lave Jule DIYS og borddækning. Åhhhh hvis jeg kunne få lov til at gøre den slags hver dag i Julen, så ville jeg være glad. Det gør nemlig at jeg kommer i Julestemning. Jo mere kreativ jeg kan være, jo bedre er det faktisk. Det er også derfor at der i år er sket flere ændringer i min Julepynt i løbet af Juledagene. *Hehe* Jeg kan ikke lade være. Når først jeg får en idé så skal den prøves af.

___ 9: __Jeg har aldrig købt så meget nyt Julepynt som jeg har i år.
Jeg plejer at købe en lille smule hver år og derved gøre min samling større, men i år? DAMN! Det er stukket helt af. Mest fordi jeg har haft nogle idéer som jeg bare ville have fuldført - koste hvad det koste ville. Og jeg skal da lige love for at kontoen er blevet forpustet. Det der med at jeg lovede mig selv at ville spare i de sidste par måneder af året - tja det blev jo så ikke rigtig til noget. Men jeg har bare aldrig kunne få fingrene i ret meget af det jeg ville have, og i år var der bare flere steder som solgte det som jeg havde ønsket mig de sidste mange år. Så derfor sprang jeg til og fik købt alt det jeg kunne. Men nu har jeg stort set også fået det hele. Nu glæder jeg mig bare til at tage det i brug næste år og få pyntet op efter de idéer jeg har i hovedet. ;)

___ 10: __Julen er den tid på året hvor jeg er mest ensom.
Men er det ikke sådan for de fleste? Hvis ikke man har en familie eller nære venner som man ses ofte med, så bliver man jo automatisk lidt ensom. Og jeg er ikke typen der "presser mig på" hos folk som jo har nok at se til selv i denne travle Juletid. Det er en hel del min egen skyld. Sådan er det når man er så forsigtig en mus og ikke er meget for at bruge store armbevægelser. *Haha*

___ 11: __Jeg har en meget stor svaghed for grankogler når vi når Efteråret og Vinter.
Hvert år i de sidste tre år har jeg forsøgt at finde så mange grankogler som muligt til min pynt. Jeg har stadig ikke nok da jeg gerne vil have nogen som ikke er blevet malet hvide i spidserne. Altså nogen jeg kan bruge i Efteråret. Men jeg tror nu at jeg har nok med hvide spidser til Vinteren. Medmindre jeg ender med at lave flere kreative projekter hvor jeg skal bruge nogen. Men jeg skal helt klart have nogen der er totalt naturlige. Og det er kun én slags der kan bruges. Altså den klassiske grankogle. Jeg vil ikke have de andre slags. *Haha* I know. Jeg er besværlig. :P Men jeg ved hvad jeg vil have, og det holder jeg ved. Så jagten fortsætter på flere grankogler.

___ 12: __Jeg er allerede begyndt at brainstorme Julekalender indlæg til næste år.
I'm not kidding you. Jeg havde så svært ved at finde på unikke og anderledes idéer til i år, så jeg er allerede gået igang med at tænke på hvad jeg kan finde på til næste år. Og gerne ting jeg ikke har lavet og skrevet om før. Så hvis I lige nu sidder med ønsker, så skriv det endelig til mig. ALLE idéer er velkommende. Jeg har brug for en masse input fra jer. Det skulle jo også gerne være noget som I har lyst til at klikke jer ind på. ;) Jeg har allerede et par idéer som jeg tænker kunne være super sjovt at prøve af. Så det er jeg spændt på.


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

2 kommentarer:

  1. Gør det! Jeg har solo haft juletræ, lige siden jeg flyttede hjemme fra - de helt beskedne i potte giver stadig massiv stemning og duften gør mig altid glad😍

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror også at jeg ender med at gøre det til næste år. Selv de små af dem til vinduet. :D Nu skal det satme være. Eller.. næste år altså. :P

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)