#BlogXMas: DIY - Vægdekoration

Jeg fandt nogle virkelig interessante falske blade på eBay i Sommers og jeg tænkte at jeg havde set dem før - nemlig i et utal af kreative videoer på YouTube - og jeg ville selv gerne prøve at arbejde med dem, så jeg bestilte lidt hjem. Men hvad skulle jeg lave? Jeg kom så i tanke om, at jeg havde set flere bruge dem i kranse, så det ville jeg også lige prøve. Bare med et lidt mere Julet/Vinter-agtigt touch. Også selvom jeg har flere forskellige kranse i forvejen, men denne er dog alligevel lidt anderledes.

Til denne DIY har jeg brugt en træring, nogle stilke med disse silkeblade, nogle falske grangrene, falske vinterbær (Tilføjede jeg som sidste detalje - derfor de ikke er med på billedet her), nogle kogler, lidt ståltråd og en tang. Super simpelt.

Man kan vælge at holde træringen i sin originale farve, men jeg ville gerne ændre lidt på den så den passer bedre ind i min stil. Jeg gav den derfor en grå farve i bunden og derefter malede jeg et hvidt lag ovenpå i en lidt "sjusket" stil så den stadig fik et lidt træ-agtigt look.Og så skulle de falske grene tilføjes. Jeg valgte kun at bruge et par stykker af silkebladene og så lidt grangrene hist og her. Koglerne blev tilføjet hvor samlingerne var tydeligst og så sluttede jeg af med at tilføje lidt vinterbær hvor jeg lige synes det kunne se godt ud og en masse glitterspray. Jeg har brugt noget ståltråd til påføringen, så jeg nemt kan genbruge materialerne igen, hvis jeg en dag ønsker at bruge dem til noget andet. Men er man sikker på, at man vil holde dekorationen som den er år efter år, så kan man bruge en limpistol så det bliver mere permanent.

Man kan selvfølgelig tilføje meget mere end det jeg har brugt - såsom nisser, sløjfer osv. Der er et utal af muligheder. Det er bare med at prøve sig frem med en masse forskelligt. Men dette er hvad jeg har valgt denne gang. Det passer super fint ind i min stil og pynt denne Jul. Simpelt og Skandinavisk. ;)

Og her er så det færdige resultat:Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)