#BlogXMas: Juleprodukter fra Yves Rocher - "At the heart of pine trees"

Jeg havde jo egentlig kun planlagt at købe lidt Jule produkter fra The Body Shop i år, men da jeg så at Yves Rocher havde lavet en Jule-serie med duft af grantræ, så... jeg måtte altså bare prøve at dufte til den. De har også en med duft af mandel i år, men det er altså ikke lige mig. Så derfor blev det kun til denne serie fra dem i år. Den dufter som sagt at gran men har også noget appelsin i duften og det er overraskende lækkert. Jeg elsker duften af gran og jeg elsker duften af appelsin, og sammen fungerer de altså bare virkelig godt. Det er helt klart en af de bedste Jule-dufte de har lavet i en del år.

Den grønne farve tiltrak mig selvfølgelig også, da det er en af de farver jeg elsker i min indretning. Så de ser så fine ud stående fremme på badeværelset. Sammen med mit badeforhæng med grantræer og mørkegrønne håndklæder. *Haha* Ja ja.. det er skam rigtig nok. Det passer sammen det hele.

Jeg er super glad for at jeg alligevel valgte at købe lidt hjem fra Yves Rocher i år, og jeg købte et sæt med en håndcreme, læbepomade, håndsæbe og showergel for 99,-. Virkelig billigt! Især når man tænker på at showergelen er på 400 ml. De koster normalt 49,- og det samme gælder deres håndsæber, så jeg har faktisk fået håndcreme og læbepomade gratis. Så det er jo virkelig lækkert. Og duften er dejlig. Så jeg er super tilfreds. Og jeg nyder at bruge disse produkter lige pt. Så meget at jeg endte med at købe endnu et sæt hjem så jeg har til lageret og ikke løber tør lige med det samme.

Har I prøvet denne serie eller den med mandel i år?Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)