#BlogXMas: Min bedømmelse af mine Julekalendere i år

Delvis reklame* - Enten sendt til anmeldelse eller eget køb. Meningerne er mine egne.
Jeg må indrømme at jeg har savnet at have en Julekalender som jeg kunne åbne hver dag, så jeg er virkelig glad for at jeg i år besluttede mig for at det skulle der ændres på. Som voksen behøver man ikke at snyde sig selv for den fornøjelse. ;) Og dem jeg har valgt i år har jeg været specielt glad for.

Der er en chokolade Julekalender, en med vingummier og lakridser og så er der den med brevene fra nissen. Er I i tvivl om hvilke jeg snakker om? Well.. Jeg vil fortælle lidt om alle tre i dag og komme med en lille anmeldelse af hver af dem.

Wally and Whiz Julekalenderen* er den hvori der er både vingummi og lakrids. Og ohhh my hvor er det altså en lækker forkælelse hver dag. I denne er der 12 forskellige smagsvarianter og de har alle været super lækre og jeg er måske endda blevet en smule afhængig af et par stykker af dem.

Jeg har har inden denne kun været vant til at få 2-3 stykker i hver pose, men i denne er der mellem 5-7 stykker i og det har været skønt! Så jeg synes helt klart at den er pengene værd. Det er ikke utænkeligt at jeg køber den næste år.

Har I smagt de lækre vingummier og lakridser fra Wally and Whiz?

Da jeg fandt denne Chokolade Julekalender fra Magasin måtte jeg altså bare eje den! Rævene kaldte på mig. Det er sandt! Hvordan kunne jeg bare ignorere dem? ;) *Hehe* Ja den var måske lidt dyrere end jeg havde håbet, men det har vist sig at den 100% er pengene værd.

Jeg er overrasket over variationerne i smag og type af chokolade og det er en super dejlig overraskelse hver dag. Jeg får da i hvert fald smagt noget som jeg normalt ikke går efter når der skal købes søde sager. Så det er dejligt. Elsker den!

Hvis det viser sig at Magasin har den igen næste år, så kan det godt være at jeg køber den igen. Eller også ender jeg nok med at genbruge denne og putte chokolade i den selv. Rummene er nemlig store nok til at det kan lade sig gøre, såå.. jep. :D Det tror jeg at jeg ender med. Den er for sød til bare at smide ud når den er tom.

Da jeg gerne ville prøve lidt andet denne Jul når det kommer til Julekalendere, så er denne Julekalender fra DETVIER* et virkeligt godt valg. Jeg hygger mig i hvert fald med at åbne et brev op hver dag fra nissen. Den er perfekt til børnefamilier, men selv som voksen er det hyggeligt at gå lidt tilbage og finde den barnlige sjæl frem når man sidder med denne Julekalender hver dag. Og har man børn ville det være perfekt aftenhygge. :) Og som jeg nævnte i mit indlæg hvor jeg første gang nævnte denne Julekalender, så har DETVIER.dk også breve fra Julemanden og meget andet, såå.. måske I skulle prøve det næste år? ;) Jeg kan i hvert fald varmt anbefale jer det.

Åhhh hvor jeg hygger mig med disse. Jeg er super glad for at jeg tog den beslutning at ville have Julekalendere i år, og jeg tror godt at det kan gå hen og blive en fast ting igen. Måske skal jeg prøve lidt andre næste år, men der vil helt sikkert være nogle gengangere fremover.

Hvilke Julekalendere har I i år? Hvis I har nogen altså. Og er det nogen I kan anbefale mig at prøve næste år? Eller har I måske nogle idéer til nogen?


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)