#BlogXMas: Mine Julebøger i år

Min bunke med Julebøger er vokset en del i år. Jeg havde set ikke planer om at købe så mange, men det endte alligevel med at blive et par stykker mere end forventet. Og det gør mig faktisk slet ikke noget. For det betyder bare at jeg har de flere at vælge imellem, og dem jeg ikke får læst i år kan jeg læse til næste år. Så det er kun en god ting.

Endnu bedre er at det ikke kun er romantiske og sukkersøde Julebøger jeg har i år. Der er også lige sneget sig et par krimier ind. Jeg var ret glad for at finde disse på tilbud i Føtex i Foråret. Kunne godt have brugt flere, men jeg tror desværre det er ret begrænset med den slags bøger i den genre. Jeg har et par stykker som jeg allerede har læst, men derudover så har jeg ikke hørt om andre. Medmindre de er en del af en længere serie. Men det er disse enkeltstående bøger som jeg er mest interesseret i når det handler om bøger til Julen. Men nok om det. Lad os kigge på listen. ;)

"Snowed in for Christmas" af Claire Sandy
"The Christmas Angel" af Marcia Willett
"Make A Christmas Wish" af Julia Williams
"The Night Before Christmas" af Scarlett Bailey
"Mord og mandelduft med mere" af Camilla Läckberg
"Vintermord" af forskellige forfattere
"Merry and Bright" af Debbie Macomber
"Twelve Days of Christmas" af Debbie Macomber
"Christmas in Seattle" af Debbie Macomber
De to krimier jeg har fået købt mig er "Vintermord" og "Mord og mandelduft med mere". De er begge bøger med en masse små historier i - den første af forskellige forfattere og den sidste af Camilla Läckberg. Disse bøger er ret hurtigt læst er jeg ret sikker på. Men de er perfekte til aftner hvor jeg bare lige skal sidde og hygge lidt og gerne vil læse lidt Jule-krimi.

Resten er af den sukkersøde slags. Men det er jeg lidt af en sucker for når det er Jul. Historier med en masse kærlighed og Julestemning. Det samme gælder film. Men disse er virkelig skønne. Jeg har forsøgt at finde nogen fra forskellige forfattere, men Debbie Macomber er virkelig god, så hende fandt jeg lige lidt ekstra bøger af. Jeg kunne ikke lade være. :P

De Engelske bøger er alle købt på eBay. Det er langt billigere at købe dem der. Der er især én sælger fra England som jeg køber fra, men ellers er det bare at søge efter "Christmas books" og så kommer der en masse frem. Desværre bliver jeg nødt til at købe dem enkeltvis fremover, da de jo ikke længere er en del af EU, såå.. hvis jeg gerne vil holde mig under grænsen så bliver det 1-2 bøger af gangen fremover. Men det overlever jeg nok. :) Det er jo begrænset hvor mange jeg kan nå at læse i Julen, så det passer mig fint. Og i år vil jeg ikke sætte mig nogle mål på antal af bøger. Jeg vil bare gerne hygge mig med dem og tage det i mit eget tempo uden at stresse.

Har I nogle Julebøger I skal læse i år? Og har I nogen I kan anbefale mig?


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)