Nu skal der hygges og Julen skal for alvor nydes

Det er nu anden gang i dag at jeg forsøger at sætte mig ned med en kop varm chokomokka og lidt brunkager. Første gang blev jeg afbrudt og inviteret på en lille handle-runde af de gamle. Lidt fattigere er jeg nu tilbage i sofaen og har fået lavet mig en ny kop og har fundet småkagerne frem. Nu vil jeg hygge resten af dagen. Og mugge lidt over at mine Goodieboxe endnu ikke er nået frem. Må håbe de kommer Mandag. For ohhhh my hvor ser de ud til at være gode denne gang. Og ja jeg taler i flertal. Jeg er nemlig så heldig at Crush boksen også kommer denne gang og jeg modtager den måske også fremover som en fast ting hver tredje måned. Så jeg glæder mig. :D

Er I ved at være klar til Juleaften? ;) Jeg er så småt ved at være helt klar. Jeg mangler kun at købe lidt på Mandag, og så er jeg ready. Og så skal der ellers bare planlægges lidt hygge til Nytårsaften. Jeg skal bare være herhjemme og har tænkt mig at skrue lidt ekstra op for hyggen. Har I nogle idéer?

Nå.. jeg vil smutte igen. Cosmo står og kæmper for at få opmærksomheden så jeg må nok hellere give ham den. I må have en fantastisk weekend. Nyd den.

4 kommentarer:

 1. Noget lækket til aften fx nogle færdigretter fra delikatessen og evt ostebord og ellers hygge rester af julens slik og evt se lidt nytårs TV og evt læse en bog og evt se når nytår skydes ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Slet ikke nogle dårlige idéer. :D Jeg har allerede købt lidt ind til et ostebord. Nu er det bare resten der skal på plads lige så snart Juledagene er ovre. :D

   Slet
 2. Juleaften siger du… hvem hvad... allerede *gisp*
  Mangler stadig nogle ting, og har en mand som skal arbejde til 17:30 både i dag og i morgen, så mor her har travlt. Heldigvis skal drengene hjem til mormor og morfar i morgen, så der kan jeg få ordnet det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahahah* Ja så kan jeg godt se at der bliver lidt drøn på. Håber dog at du fik ordnet en masse i dag. ;) <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)