#BlogXMas: Julegave indpakningen i år

I år har jeg valgt ikke at gøre voldsomt meget ud af Julegave indpakningen, men i stedet holde dem meget simple - og ens. Men men men! Jeg har dog alligevel været en smule kreativ. Jeg har nemlig valgt at lave mine egne "Til-og-Fra"-mærkater og dem har jeg så sat sammen med et par træ-ornamenter som jeg havde liggende. Stilen er som sagt meget simpel og Skandinavisk, og man kunne også tilføje en lille grangren (hvilket jeg nok kommer til lige inden de skal afleveres) for at tilsætte en smule farve. Men meget naturligt og lyst blev det altså til i år.

Men hvordan har jeg så lavet disse "Til-og-Fra"-mærkater? Det kan I se her:

Jeg har taget en bagbeklædning på en blok papir da den har en fin farve og har en god tykkelse. Jeg lavede så en hurtig lille skabelon af en vante, striktrøje og en hue. Man kan også lave en Julesok, sukkerstok osv, men det var lige de tre jeg valgte at lave denne gang.

Jeg klippede dem ud og så var det ellers tid til at dekorere dem en smule. Jeg har brugt en hvid gelpen og jeg har lavet et forskelligt design på dem alle sammen. Jeg kunne sagtens bare have nøjes med et enkelt design, men jeg synes der skulle ske lidt forskelligt på dem alle sammen. Jeg synes selv de er blevet super fine og på bagsiden står der så "Til:" og "Fra:" med en tynd sort kuglepen.

Disse mærkater har jeg så sammensat med nogle træ ornamenter. En sølv stjerne og et gevir i naturtræ med en masse glimmer på. Gavepapiret har jeg haft i en del år efterhånden, og det er lysegråt med sorte tilfældige streger på - det skulle gerne ligne noget birketræ bark - og snoren er en ganske alm. grov sisalsnor. Jeg elsker det simple look. :)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

2 kommentarer:

  1. Gad virkelig godt eje din kreativitet 😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Det varer jo kun indtil de bliver hevet frem. Så bliver det hele flået af igen. :P Så fornøjelsen af den fine indpakning er kort.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)