Panik tanker og kreative projekter

Jeg kan virkelig mærke at jeg er begyndt at blive nervøs for genåbningen af Danmark. Min angst for at blive smittet fordi folk igen vil være mere ude iblandt hinanden gør mig.. angst. Jeg ved godt at mange sikkert vil ryste på hovedet og kalde mig alverdens ting for at tænke sådan, men det er altså sådan at min angst og ADD fungerer. Det er panik tanker i ét væk lige pt og det er til at blive idiot af. Men jeg kan ikke styre tankerne. Uanset hvor meget jeg prøver at distrahere mig selv.

Selv mine kreative projekter kan ikke holde dem på afstand. Og når det kommer til det kreative, så kan jeg fortælle, at jeg er blevet færdig med de milepælskort som jeg har lavet til Jeanette og som der kommer en DIY ud af på bloggen når jeg kan vise dem frem. Nu skal vi bare have fundet en dag hvor vi lige hurtigt kan ses og hun kan få dem.
Og nu hvor jeg er blevet færdig med dem, så er jeg langt om længe kommet igang med den dåbstavle, som jeg har skulle lave til min veninde Mette i et par år snart. Jeg har ikke rigtig været det rigtige sted i hovedet til at få den lavet, men nu hvor jeg allerede var inde i det flow med at arbejde med akvarel farver, så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne få taget mig sammen til at starte det projekt op også. Og i aften fik jeg endelig taget hul på det. Forhåbentlig bliver jeg færdig i morgen eller i weekenden så jeg også kan få den afleveret på et tidspunkt. ;)

Men jeg har nu lagt tingene fra mig for i dag. Jeg er totalt flad efter at have haft alt for mange ting på min to-do-liste. Jeg har endda flyttet nogle af punkterne til i morgen, men det endte alligevel med at blive for meget i dag. Jeg er bare ikke god til at begrænse mig når det kommer til praktiske ting. Jeg er utålmodig men samtidig med så har jeg bare ikke energien til at kunne så meget som jeg gerne vil. Det er dybt frustrerende. Lærer jeg nogensinde at acceptere mine begrænsninger i forbindelse med min ADD? I don't think I ever will. Desværre.

Så jeg vil lukke ned for computeren, tage min bog med mig i seng og bare... læse og slappe af indtil jeg falder i søvn. Dagen i morgen bliver også lang, såå.. Ja. Wish me luck. Hvis jeg når det hele kan jeg bruge weekenden på ren afslapning og... mig selv. Ville være skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)