#BlogXMas: Mine køb denne Jul

● Juleprodukter - Jeg plejer at købe juleprodukter fra både The Body Shop og Yves Rocher hvert år, men i år har The Body Shop virkelig skuffet mig. Men Yves Rocher derimod havde en duftserie som jeg ikke kunne stå for. "Winter Apples" som dufter af æble og kanel. Mums altså! Og så havde de også nogle rest-produkter fra sidste år i min absoltte favorit duft de har haft i de år jeg har været kunde hos dem - "At the heart of pine trees". Åhhh jeg var så lykkelig da jeg fandt dem. I kan læse mit indlæg om disse produkter her.

● Realistiske Grantræer - Jeg er altid på udkig efter forskellige grantræer til min julepynt og i år fandt jeg det mest perfekte af slagsen i Ikea. Ja det er lidt... spinkelt og ikke så "voluminøst", men jeg elsker det! Så meget at jeg endte med at købe endnu et så jeg nu har to stk. Jeg tror at jeg ender med at gøre det til en tradition at finde et lille træ hvert år. På den måde kan jeg få mig en fin samling med tiden og i forskellige former og udtryk. Mit mål er at omdanne min stue til en granskov!

● Grantræer i velour - Jeg var gået forbi disse grantræer i velour flere gange når jeg var nede og handle i Føtex og en dag besluttede jeg mig for at gå derned bare for at købe dem. Jeg havde nemlig et sted hvor de ville være perfekt til og jeg kunne ikke få det ud af hovedet. Så selvom de var ret dyre, så skulle de altså med hjem. Jeg er alt for svag når det kommer til julepynt.

● Glitter Grantræ Ornamenter - Jeg købte disse til en pakkelegspakke i starten af December (Jeg fortrød straks at jeg ikke havde købt nogen til mig selv) og jeg måtte simpelthen bare jagte den pakke selv! Men jeg havde ufatteligt svært ved at slå 6'ere og jeg mistede den ret hurtigt hver gang det så endelig lykkedes mig at få fingrene i den. Derfor jeg var nødt til at købe nogen til mig selv efter den katastrofe. :P Endte med at købe et par pakker så jeg havde nok til det jeg ville bruge dem til. Og de er simpelthen så fine!

● Grønne Grillhandsker, Grydelapper og Viskestykker - Jeg har i nogle par år efterhånden været på udkig efter nogle grønne grillhandsker, og jeg så faktisk nogen i IKEA for nogle år siden, men de var simpelthen så dyre, så jeg fik dem aldrig købt. Siden har jeg ikke set nogen og jeg var virkelig tæt på at opgive. Men så en dag så jeg ved et tilfælde at de havde nogen i Føtex. Endda med grantræer på! Åhhh det kunne ikke være mere perfekt. Ja det er Jule grillhandsker, men disse skal så meget være i brug hele året. Og fordi jeg elskede designet og farven på stoffet, så endte jeg med at købe tre viskestykker og et par grydelapper i samme serie noget tid efter. :P Jeg er forelsket!

● Juletræ i metal - Jeg sad en aften og surfede lidt rundt på Søstrene Grenes webshop og faldt over dette juletræ i metal og jeg stoppede straks op. For nogle år siden ville jeg aldrig have købt sådan noget, men nu hvor jeg kører en mere monokromatisk og Skandinavisk stil når det kommer til julepynt, så ville dette være perfekt. Og så var det overraskende billigt, så jeg måtte bare købe det.

● Grønne Marmor Bordskånere - Jeg har i mange år været på udkig efter ting i mørkegrønt marmor, men hold nu op hvor er det altså bare svinedyrt! Jeg har endda forelsket mig i et stort fad/plade som jeg har set flere steder, men.. som sagt så er det simpelthen bare for dyrt. Så da jeg så disse bordskånere i to forskellige størrelser hos Søstrene Grene valgte jeg at bestille en af hver hjem for at se om de var pengene værd. Og jeg må sige at den store var alt for dyr, men jeg fortryder ikke at jeg købte dem begge. Jeg elsker elsker elsker simpelthen denne type marmor!

● Grantræ og Granguirlande - Jeg har længe været på jagt efter en simpel granguirlande, men de plejer at være så dyre, så jeg har bare ventet og ventet og ventet lidt mere. Og i år har de så sørme en billig en i Jysk og endda i realistisk look! Åhhh jeg skal da lige love for at jeg skyndte mig derned for at købe den. Og jeg havde også set at de havde flere forskellige grantræer og jeg faldt for dette lille realistiske et. Så det endte også med at komme med mig hjem.

● "Holy Tree" Duftvoks - Jeg glemte helt at tage disse frem da jeg tog billederne til dette indlæg, men jeg har købt en del duftvoks fra Duftverket som I nok har lagt mærke til en gang imellem her på bloggen og denne Jul var ingen undtagelse. Jeg troede ikke at jeg ville købe mere i år, men åhhh jeg opdagede hurtigt at jeg løb tør for "Holy Tree" duften, så jeg måtte bare købe en 3 plader af den til mit lager. Det er min ultimative favorit juleduft fra Lenes lækre shop.


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)