En god dosis niece-kærlighed og duft af gran

Januar har været en ret... mærkelig måned. I hvert fald for mig. Hold da op hvor har det bare ikke været en god periode for mig. Men jeg har det en smule bedre nu. Det er dog 100% ikke noget der fortsætter i Februar, da jeg stadig skal igennem nogle ret ubehagelige ting, men.. i denne weekend har jeg valgt at skubbe det hele lidt væk og bare nyde et par dage med læsning og serie- og film-hygge. Og en smule online shopping. ;) Hvilket jeg har haft brug for. Altså lidt shopping-forkælelses-terapi. For hold da helt op hvor har jeg brug for lidt materiel forkælelse.

Jeg var til møde med min sagebehandler, jobkonsulent og bostøtte i starten af ugen og jeg endte med at knække helt sammen under mødet. Men derudover blev jeg også godt gal på min sagsbehandler. Han presser på i alle ting (også selvom det ikke altid er skide smart i forbindelse med min skrøbelige psyke og i forvejen ret så kaotiske ADD-hoved) og nu påstår han pludselig, at han ikke har sagt en del af de ting, som både min bostøtte og jeg har hørt ham sige. Så jeg blev virkelig gal på ham da han skubbede al skyld over på mig. What a douchebag. Seriøst. Har virkelig ikke lyst til at have møde med ham igen på Onsdag, men heldigvis er min bostøtte med igen.

Det møde gjorde intet godt for min depressive periode, som jeg befinder mig i lige pt, men heldigvis kunne jeg få lov til at skubbe det fra mig dagen efter. Jeg fik nemlig at vide at min søster, kæreste og min elskede lille niece var i byen, så jeg var velkommen til at komme ned til de gamle. Så jeg smed alt hvad jeg havde i hænderne og smuttede hjemmefra. Og hold da op hvor var det rart endelig at se dem igen. Havde jo ikke mulighed for at tage med til Jylland weekenden inden pga. mit latterlige knæ, så jeg fik endelig min dosis af niece-kærlighed som jeg havde brug for.

Jeg fik en masse kvalitetstid sammen med princessen og hun endte med at gøre mig så rørt da de kørte mig hjem om aftenen. Imens jeg sidder og snakker med min søster og kæresten siger hun pludselig fra bagsædet: "Moster ikke hjem! Vil putte med moster!" Åhhhhh!!! Det gjorde jo næsten fysisk ondt at skulle vinke farvel til hende. Havde så meget lyst til at skynde mig op og pakke en taske og tage med dem hjem. :D Men det går bare ikke når jeg også har en pelstot der er afhængig af mig. Men damn det var fristende. For jeg ville ELSKE at putte med den lille trold. ;)

Den dag gav mig lige et lille positivt løft i humøret, og det fik skubbet mig igang med at tænke på nogle kreative projekter igen. Og gav mig lysten til at komme igang med det igen. Såå.. jeg er startet på et lille projekt som jeg har haft lyst til at lave i et stykke tid nu, men ikke fået taget mig sammen til at starte op på. Det kommer godt nok til at koste en del mere end før alt det her nye import og gebyr helved, som er startet op i forbindelse med udenlands-handel. Men jeg har valgt at bide i det sure æble og købe ind til ét projekt mere af den slags. Nemlig en ny drømme(sol)fanger. Jeg lavede en måne drømme(sol)fanger sidste år og nu vil jeg lave en sol drømme(sol)fanger. Jeg håber virkelig at min plan med den vil lykkedes. Og selvfølgelig deler jeg det med jer herinde og på Instagram. ;)

Jeg er på det seneste også begyndt at kigge efter en masse forskellige produkter med duft af gran. Jeg freaking elsker gran og duften af det, såå.. nu skal det altså være. Jeg har i forvejen duftvoks med gran-duft, shampoo og balsam med duft af gran, showergel, håndcreme og læbebalsam med duft af gran. Og jeg har planer om at købe mere af den slags snart. Men i går og i dag har jeg blandt andet fået bestilt mig lidt duftblokke til toilettet, noget toiletrens, noget rengøringsmiddel og nu også duftolier og duftlys - med duft af gran selvfølgelig. I can't help it! Hvis jeg kunne få alt med duft af gran, så købte jeg det! Den duft tiltaler mig og gør mit "forest witch"-hjerte varmt.

I know! I'm a creazy pine-lover. ;) Men det er altså noget af det som blandt andet kan gøre mig glad. Lige pt. er det især duften af gran, smukke prismer, glitter, ræve, gode bøger, min niece og frost som løfter mit humør. Så det er vigtigt for mig at det især er det som jeg fylder mit liv med lige nu. Ellers bliver det hele sku så sort og deprimerende. Og det har jeg haft nok af i Januar.

Derfor står denne weekend på total afslapning og selvforkælelse her hos mig. Det har jeg satme brug for. Jeg håber at I andre får en god weeekende og får en god start på Februar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)