Det er blevet tid til Forårsdufte og en ny duftlampe

Foråret og Sommeren banker på døren og derfor er det blevet tid til at tage de friske dufte frem til duftlamperne. Jeg elsker at fylde mit hjem med dufte af citrus, cocktails, grønne urter og trænoter når vi når denne tid på året og der kommer Duftverket.dk ind i billedet. For det er nemlig duftvoksene fra Lenes webshop som jeg bruger herhjemme. Og også primært hendes lamper.

Og nu hvor vi er ved de lamper - så har jeg faktisk fået købt mig en ny. Jeg fik min første elektriske duftlampe sidste år, og det er min elskede græskarlampe som jeg har stående i køkkenet. Og siden jeg fik den hjem er jeg faktisk blevet ret forelsket i den elektriske side af duftlamperne. Jeg slipper for at skulle købe fyrfadslys hele tiden og slipper derfor også for den sod som de jo desværre afgiver. Så derfor foretrækker jeg efterhånden mere de elektriske. Også selvom de gør placeringen af dem en smule besværligt da det kræver at der er adgang til strøm. Men de er altså fantastiske!

Den nye duftlampe er meget simpel og det elsker jeg den for. Farven er meget neutral og kan derfor passe ind alle steder uanset hvordan ens indretning er. Jeg havde godt nok planlagt at købe den med mørkt trælook og bronze skål, men da jeg så at Lene postede et billede af denne i beton look med en hvid skål på hendes Instagram så måtte jeg simpelthen bare eje den.

Planen var godt nok at vente til Maj så jeg kunne købe den til mig selv i fødselsdagsgave, men da hun nævnte at der kun var 10 stk så vidste jeg jo godt at den ville forsvinde ret hurtigt. Så hvis jeg ville have en chance så skulle det være nu. Og jeg fortryder på ingen måde. Den har den helt perfekte størrelse og er simpelthen bare så fin! Og så ligner den jo lidt en moderne version af en heksegryde. :P Den har tre ben! Den mangler bare lige en hank eller et par håndtag så ville den ligne en gryde. Men ja det med benene var altså også en af årsagerne til at jeg faldt for den. ;)

Nu hvor jeg alligevel skulle bestille lampen hjem var der også en duftvoks som jeg endnu ikke havde fået prøvet. Som nævnt først i indlægget så er duftene af citrus, cocktails, grønne urter og trænoter jo noget som jeg virkelig elsker at fylde mit hjem med når vejret bliver varmere. Og jeg har savnet en citrusduft men nu har Lene heldigvis sådan en i sit sortiment. Og den købte jeg også med hjem. Jeg fortryder dog at jeg ikke købte to plader, men forhåbentlig har hun den længe nok til at jeg kan købe endnu en når jeg løber tør for den jeg købte i denne omgang.

Duften hedder "Citrus Explosion" og den er perfekt! Den dufter af appelsin, lime, grapefrugt og citron - citrus når det er bedst. Super frisk. Den vil være virkelig god i stuen men så sandelig også i køkkenet - hvor jeg regner med at bruge den. De produkter jeg bruger derude (opvaskemiddel, håndsæbe osv) er nemlig med citrusduft, så det er helt perfekt. Glæder mig allerede til at tage den i brug.

Nu kan Foråret og Sommeren bare komme an. Jeg er klar! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)