Så fik vi endelig en dag med sol og altanvejr

Endelig kom solen! Hold nu op hvor har jeg godt nok haft brug for den på det seneste. Jeg er med alderen blevet ret afhængig af at kunne mærke lidt sol i mit ansigt og på huden generelt. Jeg bliver så grå og nedtrykt af alt det gråvejr og regn. Det er selvfølgelig hyggeligt en gang imellem og nødvendigt, men shit hvor det påvirker mit humør. Og se bare i dag. Til trods for at jeg har haft (og stadig har lidt) mange smerter - som ikke blev bedre af en tur ned og handle - så har jeg faktisk været i et strålende humør i dag! Det har været helt fantastisk! Og jeg kunne endda sidde ude på altanen med en bog og hygge i nogle timer uden at skulle pakke mig ind i jakke og tæpper. Aih men for dælen hvor har det dog bare været lækkert.

Det er forhåbentlig et tegn på at det kommer til at gå i den rigtig vej mht. vejret fra nu af. Så meget at vi kan få glæde af den lille omrokering vi har lavet nede i haven. En af naboerne og jeg gik lidt amok i sidste uge, så der fik vi rykket rundt på nogle havemøbler, så de forhåbentlig bliver mere brugbare nu og ikke bare bliver brugt til at smide ting ovenpå. (En af beboerne brugte det til at smide alt sit værktøj, skrald og andre redskaber op på) Det skal være slut nu! Så nu ser vi frem til solrige dage hvor vi kan gå derned og sidde og drikke vores icecoffee og bare sludre. :)

Jeg tror dog ikke rigtig at vejret bliver til det her i Påsken. Man kan selvfølgelig håbe. Men nu må vi se hvordan det ser ud. Om ikke andet så har jeg da lidt at glæde mig til udover det forhåbentlig gode vejr. Vi skulle nemlig gerne få gæster fra det Jyske på besøg! Hvis det går efter planen så kommer min søs, kæreste og min skønne lille niece til Sydfyn. Hold nu op hvor jeg savner min lille prinsesse og søster. Den afstand trækker sku tænder ud efterhånden. Og vi er sku ikke de bedste til at holde kontakten i vores familie, så vi snakker ikke specielt tit sammen. Det er faktisk for dårligt, men.. jah.. vi slås alle med noget så det kan være svært at finde tid og overskud til det. Men for fanden... Jeg ville ønske at vi var bedre til at gribe knoglen og ringe noget mere sammen. Vi har jo ikke andre end hinanden. Så det er vigtigt at holde det ved lige. Right?

Har I nogle hyggelige planer i Påsken?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)