Jeg har testet nogle lækre sæber fra Badeanstalten

Reklame for Badeanstalten - Modtaget til test og anmeldelse - Indeholder egne meninger.
For et godt stykke tid siden skrev jeg sammen med Badeanstalten igennem Instagram, da jeg længe gerne har villet prøve nogle af deres sæbe barer. Jeg er begyndt at tænke meget over de produkter jeg bla. bruger i ansigtet men også på kroppen, da min psoriasis til tider reagerer ret voldsomt på forskellige produkter. Og jeg vil derfor gerne gå mere over til at bruge produkter der er mere skånsomme for huden men stadig lige så effektive. Derfor har jeg også løbende fået købt flere og flere produkter der ikke indeholder en masse skidt. Jeg har fundet nogle virkelig lækre shower gels med duft af gran og lavendel, men jeg vil som sagt også gerne have flettet flere faste barer ind i min rutine, og det er så her at bla. Badeanstalten kommer ind i billedet.

Jeg har fået lov til at teste nogle af deres faste håndsæber - som også kan bruges til kroppen og ansigtet - og i puljen landede der også deres to saltbarer, som jeg primært skal teste i forbindelse med min psoriasis. Og det jeg faldt for var deres brede udvalg af skønne dufte og så det at de er fremstillet af naturlige ingredienser. I kan læse meget mere på deres hjemmeside og læs eventuelt også historien om firmaet og tanken bag det. Og nu synes jeg at det er på tide at jeg gennemgår de forskellige sæbe barer jeg har fået hjem til test og fortælle jer hvad jeg synes om dem efter 10 dages test. ;)

"Frostmåne" (Saltbar) - Denne saltbar er med havsalt og lavendel og ohhhhh my hvor jeg dog elsker den lavendelduft! Den er hverken syntetisk eller kvalm, men den dufter rent faktisk af rigtig lavendel! Og jeg er en sucker for lavendel når det kommer til mine aften/nat-produkter. Den duft har en dejlig beroligende effekt og jeg synes faktisk at jeg sover bedre de nætter jeg bruger produkter med det. Og jeg indrømmer gerne at jeg siden jeg modtog disse produkter har været i flere aften-bade end det egentlig var nødvendigt, men damn jeg er altså fan!

"Kul og Diamanter" (Saltbar) - Denne saltbar er med havsalt og aktivt kul og dufter lidt af appelsin og sandeltræ. Jeg var faktisk ikke klar over at den kom med en duft, men jeg blev virkelig positivt overrasket. For jeg elsker duften af citrusfrugter og så er en af mine store svagheder dufte indenfor træ-kategorien (gran, sandeltræ, palo santo osv osv osv...). Så denne forelskede jeg mig virkelig også i med det samme jeg tog den i brug. Denne er god hele året rundt, men jeg tror faktisk at den vil være ekstra god omkring Jul. Så det vil jeg gemme den til. Og så er jeg altså også virkelig glad for kul-delen, da jeg elsker at der er kul i alle mine produkter til rens af huden.

"Vinkler" (Håndsæbe) - Denne sæbe indeholder også aktivt kul (Love that!) og derudover så har den en duft af rosmarin, fyr og pebermynte. Pebermynten er meget tydelig, så man skal være til den form for duft hvis man skal falde for denne. Og det er jeg heldigvis. Den er så dejligt frisk i duften og det er helt klart en god "wake-me-up"er til morgenbadet. Jeg er også stor fan af hintet af fyr i denne. Det er jo en af mine helt store svagheder. Gran, fyr.... I want it all!

"Drømmefragmenter" (Håndsæbe) - Denne er også med aktivt kul og derudover dufter den syrligt af citrongræs. Jeg havde faktisk set meget frem til denne duft, men jeg er ikke faldet pladask for den. Den er ikke dårlig - på ingen måde - men jeg havde måske forventet noget andet. Måske noget mere citron-agtig. Men som sagt så er det ikke fordi duften er dårlig. Og jeg skal helt klart have den mere i brug. Især pga. kul-delen af den. For det er noget af det som jeg personligt synes fungerer rigtig godt med min psoriasis, men så sandelig også med den dumme akne, som jeg har haft et problem med siden jeg var barn. Jeg har især været ret glad for at bruge denne i ansigtet, og den ender nok med at blive min primære ansigts-sæbe fra nu af.

"Birk" (Håndsæbe) - Denne sæbe har den skønne duft af træ og grønne skud og ohh my hvor er den altså bare lækker! Den har den helt rigtige "grønne duft". Dejlig frisk og... ren. Jeg ville ønske at jeg havde haft denne i Sommer-månederne, for den er så meget den perfekte Sommer-duft. Der er også noget spa-agtigt over den og jeg skal helt sikkert gemme den til næste år. Altså.. jeg kan ikke afvise at jeg kommer til at bruge den lidt indtil da, men... jeg vil virkelig gerne gemme så meget af den som muligt til Sommeren. Og så er looket på den jo bare så fint! Den ligner faktisk en lille del af en birketræs stamme. Jeg er stor fan af denne.

"Mint" (Håndsæbe) - Sidst men ikke mindst så er der denne sæbe der dufter af patchouli og spearmint. Jeg valgte den fordi jeg gerne ville have en super frisk duft som gerne måtte dufte lidt af tandpasta. Altså en dejligt opfriskende duft som kan vække en om morgenen eller måske friske en op på en varm dag. Så den er virkelig perfekt til Sommer-månederne. Men måske endda også efter en omgang hård træning. Jeg er virkelig glad for at jeg endte med at få denne med i puljen. Denne er et must i badeværelset hvis I spørge mig.

Generelt om disse håndsæber er at de skummer cremet op og virker "bløde" når man bruger dem. Så man skal ikke forvente en vild skum, men bruger man dem sammen med fx deres sorte badepuf så kan man godt få en masse skum. Samtidig med at man får en let scrub ved brug. Jeg bruger personligt altid en når jeg går i bad og nu kan jeg ikke undvære dem. Og jeg skal da lige love for at de tilsammen efterlader huden virkelig lækker og jeg synes personligt at duften på sæberne er endnu mere lækker når man bruger dem. Og dem der indeholder kul skulle være rigtig gode til at absorbere snavs og olie fra huden og har en antibakteriel effekt og det er især en fordel hvis man slås med olieret hud og akne - som jeg personligt gør. Så jeg er super glad for at jeg endte med at få et par stykker af dem med.

Saltbarerne skummer ikke voldsomt op og er overraskende drøje i brug, så lad jer ikke skræmme af størrelsen på dem i forholden til håndsæberne. Og fordi der er havsalt i, så virker huden virkelig lækker efter brug, da saltet jo har en naturlig eksfolierende effekt. Så dem kan jeg virkelig også varmt anbefale jer at prøve. Jeg skal helt sikkert have købt dem hjem igen når jeg løber tør for de to jeg har fået til test. Disse er intet mindre end fantastiske.

Og nu hvor jeg er ved "skal-jeg-købe-når-jeg-løber-tør" så skal jeg helt sikkert have købt deres "Barndomsminder" og "Morgensang" håndsæbe da jeg virkelig også gerne vil prøve dem på et tidspunkt. Den første er den ultimative lavendel-sæbe, så den SKAL jeg have købt. Og den anden er forhåbentlig den citron-sæbe som jeg leder efter. :) Time will tell. Og så er der også et par stykker af disse sæber som jeg har testet som skal købes hjem igen når jeg har fået dem brugt op. Men jeg har sæber nok til det næste lange stykke tid nu, så der kommer nok til at gå noget tid før det bliver nødvendigt. Men de er allerede blevet skrevet op på min "To-be-bought"-liste. Tjek eventuelt deres andre sæbe barer ud og se om der er nogen der kunne være noget for jer.

Så hvad er min dom? Ja I har nok allerede gættet det. Jeg er VILD med dem! Jeg har prøvet lidt forskellige sæbe barer fra andre firmaer igennem årene, og jeg må indrømme at disse fra Badeanstalten overhaler dem alle sammen. Både på duften men så sandelig også mht. følelsen på huden efter brug. Havde de skummet op som de andre to forskellige sæbebarer, som jeg har brugt indtil jeg testede disse, så havde det været de ultimative drømme sæber, men... jeg kan godt undvære skummet. For resten af punkterne er så meget bedre end andre sæbe barer jeg har testet. Så badeanstalten vinder med en stabil overhaling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)