#Blogtober: Et tilbageblik på Oktober måned + Lidt shopping lækkerier

Oktober måned går altid alt for hurtigt hvis I spørger mig. Man når dårligt nok at komme i Efterårs- og uhygge-stemning og så BANG! Så er Oktober slut. Virkelig deprimerende. Og man har ikke tid nok til at nå alt det man gerne vil. Så derfor må man være taknemmelig for det man trods alt får nået.

Desværre havde jeg ikke ret mange aftaler i denne måned som jeg kunne se frem til, men et par ugers ferie fik jeg da nydt. Men den kunne jeg først starte efter et møde med det nye praktiksted. Ja.. jeg er startet i praktik igen selvom psyken og fysikken slet ikke er klar til den slags, men ens helbred betyder åbenbart ikke en fløjt. Så jeg er begyndt at have mange smerter igen og mange dage på langs fordi jeg ikke kan støtte på mit smadrede knæ. Så ting som rengøring, oprydning osv eksisterer slet ikke pt. Og det er så klamt. Men jeg kan simpelthen ikke holde til det lige nu. Så min dør er låst for andre end mig selv det næste lange stykke tid. Jeg kan simpelthen ikke klare at andre skal se lejligheden som den er nu. Så jeg holder mig meget for mig selv.

Men én forbedring fik jeg dog lavet herhjemme da jeg alligevel skulle give knæet ro. Jeg kom nemlig videre og fik afsluttet mit bog-reol projekt som jeg startede for et par måneder siden. Så nu er alle bøger jeg har læst blevet vendt så de står med ryggen ind mod væggen og dem jeg mangler at læse eller gerne vil genlæse står stadig med ryggen ud imod mig så jeg bedre kan holde styr på hvad der skal læses osv. Og så slipper jeg også for alle de millioner af farver i min indretning. Det er en af de bedste beslutninger jeg har gjort mht. mine bogreoler. Og da hvert rum og hylde har fået et nummer og alle bøger er skrevet ned i en lille bog, så kan jeg stadig finde dem når jeg ønsker det.

Jeg havde også en hyggelig dag sammen med familien i starten af min ferie. Min søster, hendes kæreste og min elskede lille niece kiggede ned forbi Sydfyn så vi havde lige nogle hyggelig timer sammen hos mine forældre og fik en masse lækker ædelse. Og jeg havde faktisk haft en mistanke om at de pønsede på noget nogle dage/uger tidligere men jeg havde svedt det helt ud, så da de overraskede mig med en lækker julekalender med Baileys-lækkerier til December måned så blev jeg sku lidt rørt. Det havde jeg ikke forventet. Men jeg er taknemmelig for at de har tænkt på mig nu hvor jeg kommer til at være så meget alene i Julen.

Og nu hvor jeg nævner December, så har jeg faktisk også brugt denne måned på at forsøge at komme på nogle idéer til Julekalender indlæg til bloggen, men shit hvor er jeg bare tom for idéer. Jeg ved godt at jeg har en måned endnu, men.. jeg ved helt ærligt ikke hvad jeg skal finde på. Så jeg tror jeg bliver nødt til at droppe det i år, eller måske bare holde mig til Advent-dagene. Medmindre I har nogle ønsker jeg måske kan blive inspireret af?

Det var også i denne måned at årets sidste ReadAThon blev afholdt. Det blev en meget afslappende weekend for mig, og jeg havde ikke sat mig nogen mål andet end de bøger jeg ville tage frem. Jeg har været ret... smadret på det seneste så jeg ville ikke presse mig selv for meget. Og det endte faktisk med at blive en virkelig fin og stille weekend så jeg var tilfreds.

Jeg håber at jeg får tid til meget mere læsning i November måned og jeg håber at mine planer for den måned kommer til at gå bedst muligt. Så inden jeg slutter dette indlæg af så synes jeg da lige at I skal se hvad jeg endte med at forkæle mig selv med i denne måned.

Det blev ikke til så mange ting i denne måned, men det jeg fik købt er jeg virkelig glad for. Og jeg har igen fået købt mig lidt bøger. Som I kunne se og læse om i sidste måneds "Tilbageblik"-indlæg, så har jeg langt om længe besluttet mig for at jeg nu også vil eje "Bridgerton"-serien af Julia Quinn, og i denne måned fik jeg købt endnu to bøger. Nemlig bøgerne "En fortryllende hemmelighed" og "Et uforglemmeligt frieri" som er nummer 3 og 5 i serien. Så nu har jeg de første fem bøger i serien og jeg kan så småt begynde at komme igang med at læse dem. Derudover fandt jeg også "Lavendelhaven" af Lucinda Riley som jeg endnu ikke havde i min bogreol. Jeg er nemlig begyndt at samle på hendes bøger også da jeg virkelig elsker hendes serie om "De syv søstre".

Jeg tyvstartede også med lidt Jule-shopping i denne måned. Jeg så nemlig at Yves Rocher havde gjort deres produkter med nye Juledufte tilgængelige på deres webshop og jeg faldt især for den ene. Deres choko-orange duft. Og jeg bestilte derfor en showergel og en læbebalsam for lige at teste den. Og ohh my den duft er lækker. Jeg har dog stadig en masse produkter i mit lager med Juledufte, så jeg valgte kun at købe den ene showergel og læbebalsam. Jeg skulle jo gerne have en chance for også at få mine produkter brugt.

Jeg har også virkelig længe gerne ville have noget mos som jeg kan lege lidt med i mine kreative projekter osv, så i denne måned sprang jeg så ud i det. Jeg har købt det igennem floristik24.dk, men de havde kun disse farver i små poser. Jeg ville så gerne have haft noget beige/natur og noget i sort, men dem har de kun i store kasser. Så jeg måtte nøjes med grøn og orange/brun. For denne gang. ;) For jeg VIL have andre naturlige farver og den sorte, såå.. måske på et tidspunkt er jeg heldig at finde nogen der sælger det. Men indtil da må jeg nøjes med dette. Og jeg har faktisk også tænkt mig at bruge det til makeup looks. ;) Keep an eye out for that.

Og nu hvor vi er ved mine makeup looks, så har jeg også købt nogle sten og perler til looks fra en bestemt sælger på etsy. Disse vil I også få at se i brug en gang til næste år. Jeg elsker at få nye produkter at lege med og det gælder især de små detaljer jeg bruger. Såsom sten og andet pynt. Så nu skal der leges.

Og sidst men ikke mindst så forkælede jeg mig selv med en grøn pyntepude fra Jysk som jeg har villet have længe. Og da den var på tilbud så købte jeg den altså med hjem. Den har den helt perfekte grønne farve og så måtte jeg altså bare eje den. :) Og nu er gran-tingene også begyndt at dukke op hist og her, så nu skal jeg på jagt efter den slags ting. Can't wait! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)