Et tilbageblik på Maj måned + Lidt fødselsdags-shopping


Min Maj måned:

● April sluttede og Maj startede med årets første ReadAThon.
Jeg havde egentlig håbet på at jeg kunne bruge hele weekenden på at læse, men sådan blev det desværre ikke. En masse støj fra naboerne smadrede min koncentration og ro, så jeg fik faktisk kun læst en smule om Lørdagen. I sådan en situation ville jeg virkelig ønske at jeg kendte en med et sommerhus som jeg kunne låne de to gange om året hvor der skal hygges på den måde. Bare komme langt væk fra alle andre mennesker, ud hvor det kun er naturen der omringer en, ud hvor der er RO!

● Maj måned var min fødselsdagsmåned.
Jeg havde ikke planlagt noget på selve dagen, da jeg gerne ville slappe af og bare holde fri, men jeg endte alligevel at tage ud og spise hos de gamle da de tilbød det. Det endte faktisk med at være en fin dag, og jeg fik da også online-shoppet en smule i dagene op til, på dagen og dagen efter. Ups! Men det var jo min fødselsdag, så det fortalte jeg mig selv at jeg gerne måtte. Så længe det ikke tog overhånd. Hvad jeg købte? Det kan I se sidst i dagens indlæg. ;)

● Det Internationale Melodi Grandprix blev afholdt i denne måned.
Det er en fast tradition for mig at se det hvert år. Da jeg var mindre var det også noget vi som familie så hvert år, men det stoppede for mange år siden. Og nu hvor jeg bor for mig selv, har jeg valgt at gøre det til min egen tradition. Og det gælder alle semi-finaler og den endelige finale. I år var ingen undtagelse og jeg var faktisk overrasket over hvor mange gode numre der var med. Det er en del år siden at jeg havde svært ved at vælge en top tre fordi der var så mange jeg synes godt om. Så det var en fornøjelse at se det i år. Glæder mig til næste år. Og til at se hvor det skal afholdes. For jeg tvivler på at Ukraine får deres stakkels land klar til så stor en begivenhed.

● Det blev endelig min tur til at få ordnet MitID.
Jeg kunne til at starte med ikke få en tid her i Faaborg for at få det lavet, men da jeg forklarede dem at jeg ikke ville kunne komme helt til Ringe for at være der i 10 min og skulle gå langt med et ødelagt knæ, så fik hun fundet nogle akuttider i Faaborg som jeg kunne vælge imellem. Og gudskelov for det. Ellers havde jeg nok ikke fået lavet det så hurtigt pga. de lange ventetider. Så nu er det overstået.

● Jeg var på en spontan tur til Odense Zoo med familien.
Min far ringede nogle dage før for at høre om det kunne være noget jeg kunne være interesseret i, og da jeg ikke havde set min søster og niece i virkelig lang tid, så var det helt sikkert noget jeg ville skrive i kalenderen og finde plads til. Og det endte også med at være en hyggelig dag. Mit smadret knæ var ekstremt træt og ømt dagene efter, men det var hele turen værd. Jeg fik en masse alene-hygge-tid sammen med min lille prinsesse (niece). Hun er sku så skøn og jeg er taknemmelig for at hun er så glad for at tilbringe tid sammen med mig - bare os to. Og nu har jeg fået mig et årskort, så når de arrangerer andre ture som jeg kan komme med på, så skal jeg ikke tænkte på at skulle bestille billet osv. Så det er fantastisk.

● Vi fik endelig råbt udlejerne op ang. vores ødelagte fællesvaskemaskine.
Den har været i stykker i flere år efterhånden men den kunne bruges i perioder, men i starten af denne måned gik den for alvor i stykker. Vi brokkede os en del, og de kom da også ud og kiggede på den, men de nægter at skifte noget ud her (rådne vinduer, rådne altandøre, smadrede ruder, ødelagte vandrør, smuldrende mure osv osv osv) så de nussede og klappede bare lidt på den og påstod at nu virkede den igen. Hvilket var a big fat lie! Vi var nu dobbelt så mange der brokkede os og pludselig skete der noget. Vi har en masse børnefamilier, en kræftpatient der får stråler pt. og så er det jo for fanden blevet pisse varmt så vi alle kampsveder - Så vi kan ikke undvære en vaskemaskine der virker. Utroligt at der skal så mange vrede folk til før de fatter alvoren. Men nu blev der sat en ny op og vi kan igen få vasket vores klamme svedige tøj rent. Jeez altså!

● Jeg er blevet afsluttet nede hos fysioterapeuten.
Ja så gik den ikke længere. Der er ikke sket fremskridt nok via. træning af knæet, og derfor giver det ikke mening at forlænge forløbet hos fyssen længere. Jeg er både knust over beskeden men også... lettet? Jeg nød ikke at være dernede, men samtidigmed havde jeg håbet på bedre resultater så jeg kunne se mit mål forude. Men han mener ikke at mit mål længere er realistisk og det gør ondt. Jeg savner mine cykelture, og nu har jeg hverken en funktionel cykel eller et stærkt nok knæ til rent faktisk at cykle på den. Men jeg har ikke opgivet håbet. Hell no! Jeg drømmer stadig om at få min cykel lavet og en dag komme op på den igen. Det SKAL ske!Mine køb i Maj måned:

Mit første køb i Maj måned var det smukke booksleeve fra FranninahtShop. Jeg har længe gerne ville have et i den perfekte grønne farve, og da jeg så dette måtte jeg bare eje det. Jeg har egentlig ikke brug for flere, men jeg har besluttet mig for at købe et par stykker som passer til min stil. Altså et støvet grønt som dette, og så mangler jeg at finde et med gran-print. Når jeg finder det, så er mine booksleeve-ønsker 100% opfyldt. Og den søde sælger vil faktisk kigge efter noget stof så hun kan lave et til mig senere på året. Hun er simpelthen så sød.

Jeg var også så super heldig at jeg fik mulighed for at komme i IKEA i denne måned. Min far skulle ind efter nogle møbler, og da jeg havde mulighed for at ændre i nogle af mine planer, så kunne jeg smutte med. Jeg skulle nemlig købe nogle sorte lysestager som jeg har villet have i virkelig lang tid nu. Og derudover fik jeg købt lidt af deres nye duftvarianter i fyrfadslys da jeg ikke kunne stå for dem. Den ene variant beskriver de som "en duft af skandinaviske skove med krydrede noter af citron" (ADLAD). Den anden variant jeg købte beskriver de som "en duft af nyslået græs og krydderurter" (HEDERSAM). Og sidst men ikke mindst købte jeg også nogen som de beskriver som "en jordet og røget oplevelse med sødlige noter (ENSTAKA). Ohhh my jeg er fan! Dufte som passer perfekt ind til den indretning jeg har. Ja.. jeg vælger dufte efter min indretning. Skov og citrus. Mmmm...
Og inden vi smuttede helt ud faldt jeg også over en "snuffer" med et løst hoved som jeg også længe har manglet. Så nu skal jeg ikke længere lede efter sådan en.

Jeg nævnte i sidste måned at jeg ikke måtte købe flere øjenskygger i år (medmindre det er en palette med et gult tema - som jeg nævnte på Instagram at jeg har været på jagt efter længe), men... da Glam-shop.pl pludselig havde et fantastisk tilbud, og de tre øjenskygger som jeg har savlet over siden de blev offentliggjort, endelig var på lager igen samtidig, så kunne jeg simpelthen ikke lade chancen gå mig forbi. Jeg er som en niffler lige så snart jeg ser multichrome øjenskygger, og disse var ingen undtagelse. Jeg har købt disse tre øjenskygger: "Even better", "It's a hit" og "Indie". Farveskiftet i dem er intet mindre end fantastisk, og jeg glæder mig helt enormt til at lave en masse looks med dem og vise jer dem her på bloggen og Instagram. :)

Og nu hvor jeg nævnte at jeg har ledt efter en gul palette, så var jeg faktisk så heldig at finde en hos Morphe i denne måned! Det er "9U Catch The Sun" paletten og den er helt perfekt. Den giver mig så meget Sommer-vibes. Så nu har jeg de paletter jeg skal bruge. Og behøver derfor ikke købe flere. Og alle de små 9-pan paletter jeg har fra Morphe passer så perfekt til hinanden.

I forbindelse med min fødselsdag fik jeg en rabatkode på 20% hos Matas, og det fik mig til at springe til og købe nogle af de lækre sæbebarer fra Badeanstalten som jeg længe gerne har ville prøve. Som I kan læse i dette indlæg, så er det netop "Barndomsminder" og "Morgensang" som jeg ville købe som de næste. Og nu er de endelig mine. Jeg har siden samarbejdet med Badeanstalten udelukkende brugt deres sæbe til ansigtet morgen og aften og nogle gange til kroppen, og jeg er VILD med dem! Jeg kan ikke forestille mig at bruge andet, og nu kan jeg så nyde min lavendel- og citrus-sæbe når jeg er i humør til dem. Jeg forestiller mig at den med citrus vil være perfekt til morgenbadet denne Sommer, og den med lavendel skal jeg helt klart bruge inden sengetid.

Jeg faldt også over lidt "Witchy" sager hos EMP-shop.dk i denne måned. Pentagram øreringene har jeg haft et godt øje til i noget tid, og nu skulle det altså være. De er dog desværre lavet til folk med små baby-øreflipper, så jeg måtte være lidt kreativ for at gøre dem brugbare. Og nu er de så klar til brug. Derudover så forelskede jeg mig i deres Ouija notesbog. Så meget at jeg endte med at bestille to. Den har en fin størrelse og det er ikke utænkeligt at jeg ender med at købe nogle af de andre de har med lidt andre designs på. ;)

Jeg har længe arbejdet på at købe ting hjem til min indretning, som passer ind i det tema som jeg ønsker at holde - "Granskov". Og der kommer disse grønne flasker ind. For to år siden købte jeg nogen hjem fra eBay, og jeg har virkelig elsket den beslutning. Men nu kan det ikke længere betale sig at købe dem derfra med import- og told-gebyrer. Så jeg har været på udkig efter dem herhjemme, og en dag da jeg er i Føtex fanger mit øje disse. Det er den samme skønne mørke grønne farve og ikke nok med at de har 500 ml flaskerne, men sørme så om ikke de også har 1000 ml! Så da jeg pt. har nok i 500 ml så valgte jeg at købe to i 1000 ml og ohhh my hvor er jeg bare vild med dem. Håber ikke de forsvinder fra hylderne endnu, for.... jeg skal måske nok lige have et par stykker mere på et tidspunkt. For man ved jo aldrig. Det kan jo være man en dag står og mangler nogen til nogle andre produkter. ;)

Jeg har også haft et godt øje til denne lækre bløde plaid i den perfekte grønne farve i Føtex, og efter at have savlet over den længe, så endte jeg at købe den med hjem i denne måned. Jeg har ikke brug for flere tæpper og plaider, men jeg kunne simpelthen ikke modstå denne. Og så har jeg jo en svaghed for ting i denne farve, såå.. den er nu min. :)

Jeg har faktisk købt flere bøger end denne I ser her. Jeg bestilte faktisk en tilbage i Marts måned, som endnu ikke er dukket op fordi Saxo glemte alt om den, og så har jeg også bestilt to store samlede værker igennem CDON, men de er heller ikke nået frem endnu. Så jeg har faktisk kun denne ene bog at vise jer i denne måned. Og det er bogen "The Wicked Deep" af Shea Ernshaw som jeg bestilte igennem Saxo. Jeg har fået den anbefalet flere gange, og selvom anmeldelserne er meget blandede, så besluttede jeg mig for at bestille den hjem og selv give den et forsøg. Den lyder nemlig ret interessant og lige noget for mit witchy-bog-elskende hjerte. Jeg glæder mig meget til at læse den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)