Anmeldelse af "Skønne, grønne forårsvinde" (Cilla Storm 4) af Christoffer Holst

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Christoffer Holst - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
I kan tro at jeg blev glad da jeg så at der udkom endnu en bog i serien "Cilla Storm" af Christoffer Holst dette Forår. Og efter en masse ventetid dukkede "Skønne, grønne forårsvinde" endelig op hos mig takket være forlaget Flamingo. Tak! :) Og det var lige i tide nok til at læse den her i Maj - som også er den måned hvori historien foregår, så det var helt perfekt. Og jeg har virkelig været spændt på at blive genforenet med Cilla, Rosie, Adam og Zacke.

I kan læse mine tre første anmeldelser fra serien her:
__"Søde, røde Sommerdrømme"
__"Blå, blå efterårsbølger"
__"Kolde, hvide vinternætter"

Og nu til min anmeldelse af den fjerde bog i serien, som fuldender et helt år med krimisager sammen med den nysgerrige journalist Cilla og Co.

Cilla og Adam er stadig som nyforelskede, men da Adam beder hende flytte ind hos sig, bliver hun en smule i tvivl. Er hun klar til det? Og hvis de gjorde det, ville det så gå galt på et tidspunkt? Det er en frygt som hun ikke helt kan slippe. Og det hjælper ikke på det at det også går rigtig skidt for hendes bedste ven, Zacke. Hans forhold til kæresten er gået i vasken. og da han har brug for at komme lidt væk og få det på afstand tilbyder Cilla ham at låne hendes kolonihavehus på Bullholmen. En ø som efterhånden har været omdrejningspunktet for flere drabssager i Cillas arbejde som journalist for podcasten "Blodspor". Og det ser ud som om der er endnu en sag som aldrig blev løst. Cilla er straks interesseret i at undersøge det nærmere. Og jo mere Cilla graver i sagen jo flere ting går der op for hende. De indblandede i sagen skjuler stadig noget.

På Bullholmen støder Zacke ind i en gammel veninde. En veninde som har lejet et af de dyre sommerhuse på den anden side af øen. Julia. En vinconnaisseur som lever af at tippe folk på de sociale medier om gode vine og mad der hører godt dertil. Hun arbejder på at skrive en bog om emnet og det perfekte sted at gøre det var et stille sted hvor hun ikke skulle stresse over hverdagen og den uhyggelige skygge som har fulgt efter hende i flere år efterhånden. Men er skyggen fulgt med hende til Bullholmen?

Cilla og veninden, Rosie - Adams mor - ankommer til Bullholmen hvor de skal nyde nogle uger i deres kolonihavehuse og der tager Zacke imod dem. Adam skal lige have klaret nogle opgaver inden han kan dukke op, men så er de alle samlet derefter. Hvilket er meget godt. For det viser sig hurtigt at Cillas mordgåde, Julias skygge og Adams nye sag alle har en fællesnævner. Men kan de nå at forhindre at der sker flere hjerteskærende dødsfald på deres lille idylliske ø? Vil Cilla være brikken som gør at den gamle mordsag bliver løst?

Jeg kan ikke andet end at elske denne serie af Christoffer Holst. Jeg nyder hans mordgåder og jeg elsker den måde han bygger sine historier op på. Denne serie er den perfekte lille hyggelæsning til en skøn me-time-dag og jeg kan kun varmt anbefale alle at læse dem. Der er som sagt en masse spænding i dem i forbindelse med mordgåder, men der er også en god portion kærlighed, venskaber og humor. Jeg er stor fan. Og denne mordgåde var især en overraskelse. ;)

Min Goodreads rating:
★★★★★

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)