Anmeldelse af de to første bøger i "Hell's Belles"-serien af Sarah MacLean

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Sarah MacLean - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Endnu en historisk romanserie har fået sin egen plads i bogreolerne og denne gang, er det de to første bøger i "Hell's Belles"-serien af Sarah MacLean jeg har fået fingrene i. Den tredje er allerede ved at være på trapperne, og jeg håber virkelig at jeg også kan få den tilsendt til anmeldelse igennem forlaget Flamingo, så kryds lige fingrene sammen med mig. ;)

Jeg har fået en stor svaghed for bøger som disse, så jeg har derfor en ret høj forventning til dem. Såå.. nu bliver det spændende at se om de kunne leve op til de høje forventninger. Jeg har nemlig fået bøgerne læst og er nu klar med min anmeldelse. Den får I her.


"Den skandaløse lady"

Lady Sesily Talbot er ikke som almindelige kvinder. Hendes ry er et mange rynker på næsen over og mange er endda bange for hende. Hun kaldes skandaløs og skarptunget og det er hun ikke den eneste der er. Hun er nemlig en del af en lille gruppe kvinder som nyder at være frie og som kæmper for andre kvinders ret til det samme. Koste hvad det koste vil. Også hvis det betyder at fælde mænd og andre magtfulde, onde og kriminelle individer. Men alt foregår i skyggerne. Men deres hemmelighed er i fare for at blive afsløret. En mand har fået kendskab til deres gøren og laden. Caleb Calhoun - en mand som Sesily har forsøgt at få fingrene i i et par år. Men som bliver ved med at stikke af til Amerika.

Caleb burde slet ikke være tilbage i England. Han havde svoret at han ville blive i Amerika. Men han kan ikke stoppe med at tænke og længes efter hende. Den farlige og fantastiske gudinde Sesily. Men han må ikke lade hende komme for tæt på. Det ville kun sætte hende i fare. I fare for at blive viklet ind i hans mørke hemmelighed som han for alt i verden bliver nødt til at holde skjult. Men det bliver sværere og sværere for hver gang han ankommer til England. Og han er især i problemer da han opdager at Sesily har fået rodet sig ud i en yderst farlig situation.

Nogen må sørge for, at Sesily og hendes gruppe af selvtægtskvinder ikke roder sig ud i noget dumt, og Caleb er den oplagte person til opgaven. Men jo mere han tid han tilbringer sammen med hende, indser han at han er tæt på at falde dybt i fælden. At falde endnu mere for Sesily. At blive afhængig af hende. Så meget at han ikke længere kan forlade hende. Men et for evigt med Sesily er ikke muligt. Det kan betyde liv eller død. Men kan hun acceptere den beslutning? Kan han få hende til at forstå alvoren i problemet? Eller vil den stædige kvinde insistere på at finde en anden løsning?

Min Goodreads rating:
★★★★✩


"Den forførende tyv"

Adelaide Frampton voksede op blandt Londons mest berygtede tyve men efter eget valg og i samarbejde med sine veninder hjælper hun også unge kvinder med at undgå uønskede ægteskaber som er dømt til at gøre dem dybt ulykkelige. En skæbne hun selv var tæt på at ende i da hun stadig var under sin fars indflydelse. Men hun slap væk og nu gør hun alt for at have mindst muligt med ham at gøre. En vigtig opgave gør at hun igen befinder sig i sit gamle kvarter. Og her støder hun uventet ind i endnu en indtrængen på sin fars kontor. Hertugen af Clayborn, Henry Carrington.

Clayborn har holdt skarpt øje med denne snedige tyv og valkyrie og han har gennemskuet hvad hun er ude på. Og nu har hun tilmed noget der tilhører ham. Men dråben bliver da hun dukker op for at spolere hans brors forlovelse. Han må for alt i verden stoppe hende. Og det betyder at de indleder et væddeløb. Den der kommer først vinder. Men intet går som nogen af dem havde planlagt. De er ikke de eneste der jagter det samme mål. Og rejsen bliver fuld af farer, uventede følelser, al for meget begær og hemmeligheder der tvinges frem i lyset. Alt noget ingen af dem ønsker. Eller gør de?

Clayborn har svoret aldrig at skulle giftes og derfor ikke forelske sig og Adelaide ved at hun ikke er værdig til den slags. Kærlighed og da slet ikke fra en hertug. Men jo mere tid de tilbringer sammen jo mere bliver deres verden vendt på hovedet. Men det ville aldrig kunne fungere. Deres baggrunde kunne ikke være mere forskellige. Men én ting viser det sig alligevel at de har tilfælles. Men ville det være nok? Vil Clayborn turde åbne sit hjerte op og tillade sig at se en fremtid med Adelaide i øjnene? Og vil han kunne overbevise hende om at hun er værdig til den? Værdig til ham? Eller vil de ikke nå dertil før deres fjender når frem til dem og gør en ende på det hele?

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Dette er en skøn historisk roman-serie fuld af humor, stærke kvinder, sexede mænd, farlige opgaver, begær og store følelser. En historie om kampen om retfærdighed, om magt og et ønske om forandring. En opgave som en gruppe modige og stålfaste kvinder har taget til sig og om de mænd der forelsker sig i dem og i alt de står for.

Jeg har virkelig nydt disse to bøger og jeg har grint, sukket og råbt. Jeg glæder mig helt enormt til den tredje bog der gerne skulle udkomme i Februar. Glæder mig til at læse om den frække bombegale kvinde og den sammenbidte politiinspektør. Jeg elsker allerede den kemi der er imellem dem som sikkert er endnu mere sprængfarlig i deres historie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)