Bøger jeg har læst i 2023

Så er det igen blevet tid til at samle op på de bøger jeg har læst i løbet af året, og i 2023 overgik jeg igen mig selv. Sidste år satte jeg mit mål til 80 bøger, men jeg formåede faktisk at læse hele 114 bøger! Langt mere end jeg troede at jeg ville kunne nå, og jeg kunne have læst mange flere hvis ikke jeg havde så mange perioder hvor mit hovede ikke var læse-klar. Så det er lidt vildt. Som jeg har nævnt før så er jeg ikke den hurtigeste læser og med en ADD-hjerne kan det til tider være svært at finde fokus og tålmodighed nok til at læse. Men nok om det. I kan herunder se alle de bøger jeg fik tygget mig igennem i 2023. Hvis I trykker på billederne kommer I direkte ind på den valgte bog på Goodreads. (Hvis altså der er en bog oprettet derinde som passer til den på billedet - ikke alle versioner er blevet tilføjet, og da vi som læsere ikke længere kan tilføje dem selv, så mangler der desværre en del.)

Og så har jeg også lavet en lille "Wrap up" over 2023. Den kan I se her:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)