Jeg er langt om længe gået igang med at lave mig en Reading Journal

Jeg har i flere år gået med tanken om at lave mig en Reading Journal ved siden af min kalender, men jeg kunne ikke finde den helt rigtige notesbog og da slet ikke finde de materialer jeg gerne ville bruge i den. Nogle materialer kunne jeg måske godt skaffe, men det krævede at jeg solgte begge mine lunger for at få råd til det. Så da jeg sidste år fandt en virkelig fin notesbog hos Penstore.dk til min Bullet Journal Kalender så begyndte jeg igen at lege med tanken om en Reading Journal.

Og notesbogen jeg har valgt er en Lamy Softcover A5 Umbra Notesbog. Jeg elsker den måde som de har lavet sidernes "linjering" på. Det er en kombination af linjeret, ternet og prikket. Og afstanden er mindre end ved alm. notesbøger og det passer perfekt til min "mini"skrift. Der er dog én ting jeg ville ønske var anderledes ved den. Disse sider er kun på 90 g og jeg ville gerne have at de var på omkring 130 g eller derover. Men det laver de desværre ikke. Men så kom vi igen til et tilbagevendende problem... De materialer jeg ville bruge var bare ikke at finde nogle steder. Indtil en lille fugl begyndte at synge om Temu!

Og så skal jeg da lige love for at min konto kom på overarbejde. Og jeg er virkelig flov over hvor meget amok jeg gik. Men jeg har retfærdiggjort det med at alle hobbyer er dyre at starte. På sigt er det langt fra så slemt. Så det er jo kun her i starten, ik? ;) Nu har jeg jo 85% af de materialer jeg skal bruge. Resten kan købes over en længere periode. Og jeg har jo ting til nogle års brug efterhånden. Og selve Reading Journalen kan jeg bruge de næste... 4-5 år!? Det kommer an på hvor meget hvert år fylder i den. Men det er planen at jeg vil holden den ret simpel og kun lave de sider jeg ved at jeg får brugt. Så jeg kommer slet ikke til at fylde en hel notesbog op på et helt år. Så på længere sigt er pengene lagt godt ud. *Overbeviser jeg mig selv om*

Og selvom det ville have været rart at den var færdig og klar til brug ved årsskiftet, så kom jeg først igang med projektet midt-ish i Januar. Og da jeg bestilte materialer hjem over mange forskellige ordre, så tager det lang tid for det hele at ankomme, så jeg kunne kun komme igang med en smule af gangen. Det betyder også at jeg ikke fik taget så mange billeder af processen i starten, men jeg tænker at I overlever. Lidt billeder har jeg dog fået klar til dagens indlæg. Og når jeg er færdig med siderne, så poster jeg endnu et indlæg herinde og viser det endelige resultat. Og når året så er omme tager jeg billeder af alle sider og poster herinde. Men hvis I ikke kan vente til December eller Januar 2025 med det endelige årlige resultat, så kan I altid følge med inde på min Instagram profil hvor jeg hver måned vil dele billeder af mit arbejde i den måned for måned med de valgte designs jeg kommer på.

Men nu... status på den som den ser ud nu.
Min første side i min Reading Journal er titelsiden hvor årstallet er vist. Jeg har valgt at lave en "gennemsigtig" baggrund for at holde siden stabil og robust og jeg elsker det simple design ved den.

Resten af siderne kan I se herunder. Ingen af dem er 100% færdige endnu, men det bliver de forhåbentlig når Februar er omme.
Jeg har valgt at have et par forskellige Reading Trackers, en Wrap up, en sjov lille Book Bingo plade, en TBR-liste over bøger jeg gerne vil læse, en liste over alle mine boganmeldelser og et par sider hvor jeg kan holde styr på de bøger jeg har på vej med posten og dem jeg gerne vil købe og allerede har købt i år.

Jeg er endnu ikke kommet igang med min January Reads-side da jeg stadig mangler at få nogle ting hjem til den, men håber at jeg snart kan komme igang med den. Jeg glæder mig til at kunne vise jer det færdige resultat af de sider jeg har arbejdet på indtil videre. ;)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)