Anmeldelse af "Vent med mig" ("Uventede møder" 1) af Amy Daws

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Amy Daws - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Jeg har haft denne serie stående i bogreolen i et stykke tid nu, men da jeg nu endelig har alle bøgerne så tænkte jeg at jeg hellere må få den læst og anmeldt. Jeg har hørt meget godt om serien, så jeg havde store forventninger til den. Men kunne den så leve op til det? Lad os finde ud af det. For her kommer min anmeldelse af den første bog, "Vent med mig" fra serien "Uventede møder" af Amy Daws.

Kate Smith også kaldet Mercedes Lee Loveletter som er hendes forfatternavn, er blevet ramt af en skriveblokade. Hendes succesfulde erotiske romance serie skal afsluttes, men hun har brug for inspiration. Og hun er desperat. Desperat nok til at snige sig ind i et venteværelse hos et dækcenter i håb om at hun ikke bliver smidt ud og derfor kan skrive sin roman færdig. For der er vel ingen der vil ligge mærke til hende sådan et sted. Vel? Dækcentret viser sig nemlig at være lige det hun manglede. Og det skader så sandelig heller ikke at der er en urimeligt lækker mekaniker som hun kan fantasere om. Og kigge på i smug.

Miles Hudson kan ikke undgå at ligge mærke til den frække rødhåret kvinde der sniger sig ind i firmaets venteværelse. Og han kan heller ikke lade være med at drille hende en smule for at få en form for kontakt. Hvad laver hun? Hvem er hun? Hun gør ham nysgerrig og tiltrækningen imellem dem bliver kun større for hver dag der går. Men efter et skidt endt forhold tør han ikke begynde at date nogen igen. Men måske kunne de aftale noget uforpligtende? Det tager ham ikke lang tid at hoppe med på den idé. Den kvinde er uimodståelig!

Kate har dårlig samvittighed over at Miles ikke kender hendes rigtige navn, men at være Mercedes er så meget mere spændende end almindelige og kedelige Kate. Kate som stadig bor sammen med sin skrækkelige eks, som holder sit forfatterskab af erotik hemmeligt for de fleste og som ikke ville være noget for Miles. Derfor kender han kun hendes ene identitet. Men hvad sker der hvis han opdager det? Opdager hendes andre hemmeligheder? Ville han kunne tilgive hende at hun har undladt at fortælle ham om det med den historie han selv har med i baggagen? Eller vil det vise sig at være nådestødet for deres nyfundne forhold?

Dette er en intens erotisk historie om sårede følelser, stærke tiltrækninger og hæsblæsende kærlighedserklæringer. En historie fuld af humor, drama og skønne karakterer. En historie om at finde kærligheden hvor man mindst venter det. I et dækcenter.

Åhhh jeg elsker alt ved denne historie og jeg glæder mig nu endnu mere til at læse videre i serien. For med denne start lover det godt. Nu håber jeg bare at resten af bøgerne kan følge med i samme tempo og kvalitet.

Min Goodreads rating:
★★★★★

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)