Det der med den eyeliner

Der er rigtig mange der har det problem at deres eyeliner klumper, at den er for hård at påføre på den sarte kant eller samler sig i øjenkrogen i løbet af dagen, fordi den bare ikke vil blive på den fandens våde kant i øjet. Og derfor påfører man det flere gange i løbet af dagen for at holde øjnene indrammet i en flot sort kant.

STOP! For jeg har et vidunder jeg gerne vil anbefale jer. Jeg har brugt den i mange mange mange år, og der er mange der flere gange har spurgt mig om hvilken jeg bruger da min netop holder stort set hele dagen uden at den "glider" af. Og jeg tænkte at jeg da også vil dele den med jer her på bloggen. For der skal nok sidde nogen derude som netop går og irriterer sig over deres elendige eyelinere der bare ikke vil makke ret.

Jeg taler her om "Lancôme Le Crayon Khôl Waterproof Eyeliner".
Nu vil I sikkert nok tænke "Ja det er da meget fint at den er vandfast, men er den så ikke møg besværlig at få af igen?" - og dertil kan jeg kun sige "Nej!"

Jeg vil her liste op hvad den kan og hvad den ikke gør, som andre eyelinere typisk gør.

* Den er vandfast så den "glider" ikke af den våde kant og giver dig Panda-øjne eller sorte klatter i øjenkrogen som så mange andre eyelinere gør. Den bliver hvor den sidder.

* Den kan bruges på både den våde kant og på selve øjenlåget. Den er ekstremt nem at påføre da den er blød og ikke stenhård som andre eyelinere der først kan bruges efter at blive varmet op på enten glattejern eller over ild.

* Den kan "smudges" som eyelinere lover de kan og den giver et blødt resultat. Dog er selve "svampen" for enden af eyelineren ikke god at bruge, så brug din egen brush eller en finger i stedet for.

* Den er nem at tage af igen. Godt nok er den vandfast, men alm makeupfjerner eller alm vand og sæbe kan sagtens klare jobbet på ingen tid. Så det er ikke noget man skal bekymre sig om.

Altså er dette et mirakelmiddel til kvinden der gerne vil have en eyeliner der holder hele dagen.
Den kan fås i Matas og koster desværre omkring 170 kr, men jeg synes helt klart den er pengene værd da den jo er drøj i brug da man ikke skal "rette op" på den hele dagen igennem, samt at den kan fås i flere farver. Det er dog forskelligt hvor mange forskellige fra Matas-forretning til Matas-forretning.

Så hvis du gerne vil have en eyeliner der holder så synes jeg helt klart at I skal give denne et forsøg. Jeg bruger ikke andet. Medmindre jeg skal have et farvet eyeliner, så bruger jeg andre da jeg ikke har råd til at have denne i alle farver. :P Men den sorte køber jeg KUN i denne. Alt andet er ikke pengene værd.
Så din jagt efter den perfekte eyeliner skulle gerne være slut nu. :P

12 kommentarer:

 1. Yderst tak for tippet. Den må jeg prøve en dag hvor jeg glemmer hvor dyr den er. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahaha* Ja den er desværre ret dyr, men når man ikke bruger den så meget som andre, så holder den meget meget længere.

   Slet
 2. Jeg lagde faktisk mærke til at min veninde havde sådan en lignede i går, og hendes holdte nemlig også i også dagen - så det var passende at du har lavet sådan et indlæg :D Jeg skal i hvert fald i Matas i nærmeste fremtid og have købt sådan en!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da dejligt at jeg lige kunne hjælpe. :P

   Slet
 3. Hmm, det lyder jo vildt fedt, men er stadig lidt, tja, nervøs ved det der med "vandfast" - er det ikke ubehageligt at skulle stoppe vand+sæbe eller makeuprens i øjet for at få det ud? Den slags er jo ikke just beregnet som øjenskyller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej nej du skal heller ikke proppe det i øjet. Bare gør som du normalt gør. Jeg vasket min makeup af i badet med lidt sæbe og vand og det klarer det hele. Hvis der så er lidt tilbage så er det til at tage af med en finger.

   Spørg mig ikke hvordan det kan lade sig gøre at fjerne så simpelt, men det kan det. :P

   Slet
 4. Åh Giz, du er gud! Jeg har længe ledt efter sådan et mirakel ;) Dog er den MONSTER dyr, men hvis den holder længe, er det vel okay? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahahaha* Ja den er dyr, men den holder længe da man ikke skal bruge den hele tiden så den er pengene værd og det er jo rart. :P

   Slet
 5. Åha den må jeg virkelig have fat i kan jeg da hører.
  - Ved du tilfældigvis om den også findes i hvid? n_n"

  SvarSlet
  Svar
  1. Af hvad jeg ved så har min Matas den vist kun i sort. Har ikke set den i hvid nogle steder. Desværre.

   Slet
 6. Jeg har den, men synes stadig ikke den bliver siddende! :/ Jeg synes næsten altid at det ender med den sider i kanten af mit øje og så kan jeg tage noget toiletpapir og tørre det væk. Jeg ved ikke om det er fordi jeg bruger linser at det gør det mere besværligt for den... Det kan godt være den er vandfast, men det sidder ikke fast på mig desværre :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok pga. dine linser ja. For jeg som ikke går med linser der får øjnene til at være mere våde, der virker den som et mirakelmiddel. (:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)