Lækkert køkkengrej fra Wesco

Det er faktisk ikke noget jeg har nævnt før, men jeg har en svaghed for gammeldags køkken-hvidevarer og redskaber (omkring 60'erne), selvom det på ingen måder passer ind i min stil. Men hvis man kører den der flippede stil, og kører den i hele hjemmet, så er det simpelthen bare super fedt. :D Dejligt runde former, chubby møbler og hvidevarer - det ser altså bare skide godt ud. Og så findes de bare i så mange fantastiske farver at kan man sætte sit helt eget præg på indretningen og sammensætningen af det. Det er sku da fedt! Der er lidt "Las Vegas" over det. :P

Wesco har nogle produkter, som viser stilen meget godt. Jeg har valgt en spand og en brødkasse for at vise jer, hvad jeg mener med de runde former. Disse er selvfølgelig moderniseret, men der er stadig sjælen over dem, fra den tid synes jeg. Og disse to eksempler er faktisk ikke så vilde, så tror faktisk godt at de kunne passe lidt ind i min stil alligevel. Nok fordi de er hvide, men den runde form kunne faktisk godt passe sammen med mine andre ting.

Havde jeg derimod valgt nogle andre farver, så ville de slet ikke passe ind. Ikke engang en grøn eller lyseblå. Så hvis jeg holdt mig til det hvide, så kunne det godt være.
MEN! Nu er jeg mere til den romantiske og antikke stil, så det er nok ikke sådan nogle moderne ting her som jeg skal investere i. Men fede er de altså!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)