Skønhed er i øjet der ser

Jeg har kun mødt en par stykker som er lige så fascineret af skyer som jeg er. De fleste hader skyer fordi de dækker solen eller gør vejret gråt og trist, men jeg er derimod fascineret af dem. De har så mange udtryk. Jeg er især vild med den type skyer som jeg har taget billeder af til dette indlæg. De er .... fluffy. :D Bløde former, candyfloss-agtige og kan have mange forskellige former og figurere. Det er denne type skyer man i film og tegnefilm ligger og kigger op på og finder forskellige ting i. :D Totalt hyggeligt. *Hehe* Det er også denne type skyer der får fantastiske farver når solen står op og går ned.

Jeg kan bruge mange timer på bare at sidde og kigge på dem. Være fascineret over den måde de svæver over himlen på. Hvordan de skifter form på meget få sekunder. Ja ved godt jeg er lidt crazy, men det er sku lidt fantastisk. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Jeg elsker også skyer, elsker at sidde på stranden og kigge på dem om sommeren.
    Vi var lidt på stranden i går og der prøvede vi at gætte, hvad skyerne lignede, sammen med Malte vores søde Nevø.. Altid en sjov leg.. :D

    Knus.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)