Nyt køb - Næsten usynlige hovedtelefoner fra eBay


Jeg er gået mere og mere væk fra de små alm. earpod headsets og mere over til de alm. headsets, men det jeg har er lidt stort og klodset. Lyden i dem er dog helt fantastisk, så jeg vil aldrig smide mine Urbans fra Plattan ud. De er guld værd. Men hvis man ikke har så stor en taske med, så havde jeg brug for nogle andre og lidt mindre. Jeg fandt så disse på eBay til små 15 kr og tænkte at de skulle da lige have chancen. Og jeg må sige at jeg er virkelig positivt overrasket. Lyden i dem er virkelig god og der er en super bas i dem. Havde jeg virkelig ikke forventet til den pris. De er langt bedre end de earpod headsets jeg har haft. Godt nok er ledningen meget kort, men så må man bare have mobil eller iPod siddende i sportsbh'en. *Hehe* Men de kommer dog aldrig til at slå mine Urbans, men nu er der jo også stor forskel på prisen.

MEN! Til 15 kr så er de FANTASTISKE! Jeg er sygt overrasket over lydkvaliteten i dem. Og så er de jo bare super søde. Der er ikke den der store og fede "rem" over hovedet, men i stedet er der en sød lille wire som næsten ikke kan ses. Og selve højtalerne er fine og findes i forskellige farver hvor jeg så har valgt dem i hvid så de passer til mine andre gadgets. :D Og så vejer de jo ingenting og ryger ingen vegne selvom man sidder og svinger hovedet i takt til musikken.

Jeg kan virkelig anbefale dem, hvis man ønsker sig nogle lidt mere diskrete høretelefoner og måske ikke gider betale spidsen af en jetjager for et par. ;)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)