Go Energy Armbånd - Virker det?!


Har haft dette Go Energy armbånd i min besiddelse i små 14 dage snart og har testet det sådan lidt on-and-off. Jeg mener nemlig ikke at man på kun et par dage kan få et troværdigt resultat ud af det - det kræver længere testtid. Så derfor har jeg brugt små 2 uger på at teste det.

Jeg er en ufattelig klodset og uheldig person og derfor var det lidt spændende at se om det var noget der fx kunne hjælpe på min balance. Derudover var det også spændende at se hvordan det påvirkede energi-niveauet og humøret. Det skulle nemlig via nogle negative ioner hjælpe på sådanne ting, så jeg tænkte at det kunne da ikke skade at prøve. Skulle dog have haft det i medium i stedet, for det er lidt for stort til mig i large.

Normalt så tror jeg ikke på sådan noget hokus pokus, men jeg må indrømme at jeg er blevet meget i tvivl. For den første uge hvor jeg havde det på, var jeg utroligt aktiv og var i et fremragende humør. Tænkte ikke at det var pga. dette bånd, men opdagede så at energi-niveauet dalede en smule i de par dage hvor jeg ikke havde det på. Efter jeg så har taget det på igen så har jeg igen været i godt humør men har desværre haft for meget energi til at kunne sove om natten. Har simpelthen ikke været træt nok. Så... jeg er sku lidt splittet når det kommer til dette bånd. Jeg er ikke meget for at sige det, men tror sku der er lidt om det. Selvfølgelig kan man have en god periode, men... jah jeg ved det sku ikke rigtigt. Nok bare et pudsigt sammentræf. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Sej blog tak for indlægget ved at overveje et parti :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)