Nyt køb - Røgelsespinde + Min egen holder til dem

Da jeg var mindre var jeg helt obsessed med røgelsespinde, og fik på et tidspunkt mega skældud af min mor, fordi hun troede jeg havde sat ild til et eller andet på mit værelse. Havde jeg jo også, men det var jo bare et par røgelsespinde. :P Siden har jeg faktisk ikke haft nogen. Har dog nogle gange overvejet at købe nogen - især når jeg har været nede og kigge i vores lokale helse-forretning, hvor jeg også køber krystaller, men jeg har bare aldrig fået købt nogen med hjem. Så derfor tog jeg chancen og bestilte nogle hjem fra eBay. Det er sådan nogle små mini-nogen, så man skal ikke være bange for at gå fra dem, da de hurtigt er brændt ned, men forhåbentlig afgiver de stadig lidt duft ved afbrænding.

Jeg havde dog lidt et problem da jeg modtog dem. Jeg havde nemlig ikke nogen holder til dem. Men så var det at jeg kom til at tænke på, at jeg jo bare kunne lave en. Så jeg greb fat i mit cernit, og gik igang med at lave en sød lille holder, som passer ind i min indretning. Dvs. en lille ræv og noget birketræ. :D Så nu kan jeg få brændt lidt røgelsespinde af med manér. :D

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)